A női elektromos kerékpár öt előnye

A női elektromos kerékpár öt előnye

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / A női elektromos kerékpár öt előnye

Az elektromos meghajtás olyan, mint egy dobbantó: lendületet ad, még a legnagyobb kihívások teljesítéséhez is. A meredélyek, kaptatók, dombok és hegycsúcsok többé nem jelenthetnek akadályt. A kilátás pedig fenn a magasban pont ugyanannyira felejthetetlen, mint amennyire felülmúlhatatlan a bringázás egészének élménye. (X)

Miért éri meg elektromos kerékpár vásárlásában gondolkodni? Azért, mert alacsony az üzemeltetési költsége, határozottan környezetbarát választás, és mindennek tetejében könnyebbé varázsolhatja a pedálozás minden egyes pillanatát. Íme, öt lesöpörhetetlen érv az innováció mellett!

1. Nem veszi el a tekerés mámorát!

Az elektrobiciklik nem csorbítják a pedálozás varázsát! Nem motoros meghajtásról van szó, hanem csupán rásegítésről, ami ugyanakkor rengeteget nyomhat a latba, amikor az izomerő éppen fogytán van, vagy a terep túlságosan meredek.

2. Nincsen ökológiai lábnyom!

Mivel a rendszer teljes mértékben környezetbarát, ezért az alkalmazása semmilyen szinten sem károsítja a természetet. Márpedig ez kétségtelenül egyéni és globális érdek.

3. Könnyű kezelhetőség

A kormányon található panel közbenjárásával a rásegítés erőssége pillanatok alatt beállítható. Azaz a paraméterezhetőség nemcsak sokoldalú, hanem roppantul gyors és persze egyszerű.

4. Alacsony üzemeltetési díj

A rendszeres szervizeltetésen, illetve a kopóalkatrészek cseréjén kívül különösebb extrákkal nem kell kalkulálni kiadások tekintetében. Az akkumulátor töltése pedig elhanyagolható mennyiségű villamosenergiát emészt fel. Tehát bátran kijelenthető, hogy az elektrobiciklik fenntartási költsége minimális. Miközben időtállóság tekintetében is verhetetlenek! Vagyis a beruházás sokszorosan megtérülhet. Mi ez, ha nem egy életre, vagy legalábbis sok ezernyi útra szóló befektetés?!

5. Lehetetlen? Olyan nincsen!

Még hogy nőként, kevésbé edzetten esélytelen megmászni a meredélyeket? Ugyan! Elektromos meghajtással senki és semmi nem állhat az útba! Még maga a hegység sem! Úgyhogy kezdődhetnek a kirándulások, a hegyi túrák és a felejthetetlen felfedezések!

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!