Nyisd ki a harmadik szemed, ha mered!

Nyisd ki a harmadik szemed, ha mered!

Címlap / Életmód / Ezotéria / Nyisd ki a harmadik szemed, ha mered!

A harmadik szem a hatodik csakra szerves része és minden ember felépítéséhez hozzátartozik. A homlok közepén helyezkedik el a két szem között. Aktiválása, viszont csak az azt kiérdemeltek számára lehetséges. A túlzott akarás gátolja aktiválódását. Az egyetlen, amit tehetünk az ügy érdekében, hogy energetikailag megpróbálunk minél magasabb szintre jutni.

A harmadik szem ára

A harmadik szem szimbóluma egy képességnek, minek segítségével egy egész más világot láthatunk. Hívhatjuk ezt akár hatodik érzéknek is. Ez mindenkiben ott szunnyad és általa vannak megérzéseink, jövőbeli álmaink is akár. Legtöbbünknél viszont háttérbe szorul szellemi és lelki fejlődésünk érdekében. Gondolj csak bele, hogy tele félelemmel a szívedben, mekkora lelki traumának lennél kitéve, ha betekintést nyernél egy egészen új, ismeretlen világba.

Az első és legfontosabb dolog a harmadik szem megnyitása érdekében a „földelés”. Ez azt jelenti, hogy fókuszálnod kell a gyökér- és szakrális csakráidra. Ezek felelnek azért, hogy két lábbal a földön állj és ne lebegj valamilyen hamis spirituális buborékban. A földelés egyet jelent azzal, hogy megéled a földi életedet és megtapasztalsz mindent, ami az emberi élet része.

Fájdalmat, szerelmet, csalódást, örömet, bánatot…mindent, ami hozzásegíthet ahhoz, hogy megalapozd a szellemi, lelki állóképességedet.

Thuanny Gantuss/pexels.com

Ne akard túlságosan!

Számtalan olyan hirdetést láttam, ahol harmadik szem megnyitására invitálják az embereket. Egyrészt ez túlságosan felelőtlen dolog, másrészt pedig ha valaki képes is ilyesmire, soha nem fogja neked ajánlgatni, mivel ez mindenkinél csak akkor következik be, ha készen áll rá. Az emberi kíváncsiság velejárója, hogy érdekel minket az ismeretlen, a megmagyarázhatatlan. Csakhogy, ha a tűzzel játszunk, az megégethet bennünket. Egy lelkileg éretlen személyben óriási károkat okozhat, ha olyan élményben lesz része, amitől retteg.

Amikor elkezdünk nyitottá válni a spiritualitás iránt, rendszerint sokkal tisztábban érzékelünk dolgokat.

Ahogy mélyülünk, úgy lesznek egyre élesebb, biztosabbak az intuícióink. Ezen a ponton már teljesen biztosak lehetünk abban, hogy szintet léptünk és kapcsolatba kerültünk a Felsőbb Énünkkel. Ezt nem a görcsös akaratunkkal érjük el, hanem azzal, ha testileg-lelkileg megérkezünk egy harmonikus állapotba.

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»