A törmelék és a lomok kezelését profikra kell bízni

A törmelék és a lomok kezelését profikra kell bízni

Címlap / Otthon / Háztartás / A törmelék és a lomok kezelését profikra kell bízni

Egy építkezés vagy kertrendezés során gyakran nagy mennyiségű olyan hulladék keletkezik, melynek kezelése, elszállítása komoly fejfájást képes okozni. Ugyanilyen kategóriájú probléma az időről időre esedékessé váló lomeltakarítás, amikor is az évek során felgyülemlett, nem használt kacatok nagy tömegétől szeretnénk megszabadulni, lehetőleg minél gyorsabban és a lehető legkevesebb macerával. (x)

Ilyen esetekben nem érdemes mindenféle alternatív megoldásokkal próbálkozni, hanem egyszerűen a megbízható, szakmai referenciákkal rendelkező profikra kell bízni.

A sitt helye nem az utcán van

Az építési törmelék, közkeletű nevén sitt nagy mennységben keletkezik minden egyes építkezés vagy felújítási munkálat után.

Sokan tároló kihelyezésével vélik megoldhatónak ezt a problémát, de ez inkább csak a gondokat szaporítja. A konténer kihelyezése ugyanis területfoglalási engedélyhez kötött, a bérlése többletköltséget jelent, és végső soron csak felesleges kiadást és bosszúságot okoz.

Ezzel szemben létezik olyan megoldás, mely gyors, hatékony és csupán egyetlen telefonhívásba kerül, semmilyen más plusz utánjárás és rejtett költség nem terheli. A zsákos sittszállítás az optimális megoldás minden olyan esetben ahol nagy mennyiségű törmeléket kell kezelni, és nincs kapacitásunk valamint plusz energiánk ezzel foglalkozni.

A lomoktól sosem volt ilyen könnyű megszabadulni

Az évek során felgyülemlett lomok legalább akkora volumenű gondot szoktak okozni, mint egy-egy nagyobb építési, felújítási munkálat nyomán jelentkező sitt mennyiség.

A lomokkal érthető módon senki nem szeret foglalkozni, ezért is kell szakemberekre bízni a dolgot, akik Budapesten és Pest megye területén is gyorsan, profi módon, és baráti áron, rejtett költségek nélkül bánnak el a megunt tárgyak bármekkora mennyiségével.

A lomtalanítás sohasem volt ennyire egyszerű és gyors folyamat, csupán a megfelelő, valóban hozzáértő emberekre kell bízni a dolgot. Pincétől a padlásig, garázstól a fészerig minden használhatatlan kacat, megunt használati tárgy, semmire sem jó, csak a helyet foglaló holmi a lehető legjobb helyre kerül, a legrövidebb idő alatt, precíz, tiszta és követhető munkavégzés során.

Valódi profikkal dolgozva nem kell aggódni a miatt sem, hogy a lomok nem megfelelő helyre kerülnek, ami sajnos egyébként gyakori jelenség.

Minden elszállított lom a vonatkozó jogszabályokat betartva az erre a célra kialakított helyre, vagyis hulladékudvarba kerül, nem terhelve ezzel feleslegesen a környezetet.

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!