Ne melegítőben töltsd a karácsonyt! 5 ruhadarab, amivel megadod a módját

Ne melegítőben töltsd a karácsonyt! 5 ruhadarab, amivel megadod a módját

Címlap / Stílus / Divat / Ne melegítőben töltsd a karácsonyt! 5 ruhadarab, amivel megadod a módját

Bár úgy néz ki, idén szűkebb körben karácsonyozunk, van pár ruhadarab, amire így is szükségünk lesz az ünnepek alatt. Mi most a legfontosabbakat szedtük össze – persze lelőhelyekkel együtt.

Amikor beköszönt a tél, a maga szürkeségével, a hideg időjárással a legtöbben önmagunkat is hibernálnánk. De megnyugtatunk mindenkit, erre semmi, de semmi szükség! Sőt, ahhoz, hogy picit jobb legyen a hangulatunk, érdemes kimozdítani magunkat ebből a befordulós állapotból. Ezt mivel tudjuk megtenni? Például ruhákkal! 

Egy szép szett emeli a napunk fényét, nem beszélve, ha az ünnepekre is beszerzünk egy csinos kis darabot. Összeszedtük a kötelező elemeket hozzá, aztán pedig mindenki úgy variálja már, ahogy csak szeretné. Mi a legizgalmasabb újdonságok között kutakodtunk. Ráadásul most még a rendelésünk is megérkezhet karácsonyig, szóval érdemes egy kicsit kitágítani a kereső-zónát! 

A mindent elsöprő ruha

Nem kérdés, a szett legfontosabb eleme a ruha, e köré épül aztán minden. Elsőként pont ezért a ruhát határozzuk meg, majd innen építsük felfelé a szett többi darabját is. A szezon legizgalmasabb elemei közé tartoznak a puffos ujjak, de a bársony ruhák is. Ha merészek vagyunk, bátran vállaljunk be egy különlegesebb színt! Arra gondoltunk, hozunk egy pár ötletet a rövidebb és a hosszabb fazonokra is, így mindenki kiválaszthatja majd a kedvencét! 

1. H&M, 2. AboutYou, 3. AboutYou , 4. ASOS, 5. Zara (háttér: ElenaMedvedeva/istockphoto.com)

VIDEO Halak csillagjegyűként ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3 4 5

»