Otthoni karácsonyi programok, az idei ünnepekhez igazítva

Otthoni karácsonyi programok, az idei ünnepekhez igazítva

Címlap / Életmód / Család / Otthoni karácsonyi programok, az idei ünnepekhez igazítva

Emberemlékezet óta nem volt olyan karácsony, mint ez a mostani. De miközben vigyázunk magunkra, szeretteinkre és felebarátainkra, azért még az ünnepi hangulatról sem kell lemondanunk.

Közös sütögetés

Nem, a karácsonyt a konyhában, magányosan tölteni cseppet sem jó móka, ellenben a szeretteiddel közösen sütögetni csodás emlékeket teremthet! Arról nem is beszélve, hogy az okostelefonok kínálta lehetőségeket kihasználva akár a más háztartásban lévő rokonokkal közösen is készülhet a karácsonyi menü.

Csak állítsátok a konyha egy sarkába a kamerát, és készítheted az almás lepényt a nagyi közvetlen instrukcióit követve. Végre egy jót beszélgethettek a tesóddal, miközben mindketten a puncshoz vágjátok a gyümölcsöket. Sajnos szinte biztos, hogy idén nem lehetünk együtt mindenkivel, akivel szeretnénk, de a technika kínálta lehetőségeket okosan használva így is kihozhatjuk a helyzetből a lehető legtöbbet.

Filmnézés

Szinte minden családnak megvannak a maga kötelező, ünnepek alatt megnézendő filmjei. De ha már volt a Reszkessetek betörők, vagy a Die Hard vagy bármelyik tetszőleges karácsonyi romkom, akkor ajánlunk a figyelmetekbe egy igazi klasszikust is. Frank Capra 1946-os filmjét, Az élet csodaszépet (It’s a Wonderful Life) a Rotten Tomatoes minden idők legjobb karácsonyi filmjének választotta. Az örökzöld ünnepi történetben egy angyal érkezik a földre, hogy egy kiégett üzletembernek megmutassa, milyen lenne a világ, ha soha nem született volna meg.

VIDEO Így készíts pár perc alatt merész, füstös szemsminket

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»