Ezeket vásárolják az emberek a második COVID-hullám alatt

Ezeket vásárolják az emberek a második COVID-hullám alatt

Címlap / Életmód / Ezeket vásárolják az emberek a második COVID-hullám alatt

A koronavírus járvány második hulláma elért minket, de már az ünnepek is közelednek. Márciusban a világ fejvesztve vásárolt fertőtlenítőszert, kerékpárt és vécépapírt, mostanra azonban már más termékek lettek keresettek.

Biokandalló

A városlakók minden lehetőséget megragadnak, hogy a kijárási tilalom alatt otthonaikat kényelmesebbé és izgalmasabbá tegyék. Azok a szerencsések, aki rendelkeznek terasszal vagy egy nagyobb erkéllyel, kültéri kandallót vesznek, de azoknak sem kell a tűz melege nélkül maradniuk akik csak beltérben gondolkodhatnak, ugyanis a füstmentes verziók a szobában is hasznáhatóak. Ezekkel a bioetanollal működő, égéstermék nélküli kandallókkal meghittebb lehet minden hideg, téli este.

Pihe puha ágynemű

Most, hogy már biztos, hogy idén le kell mondanunk a karácsonyi vásári forgatagról, előadásokról és koncertekről, így az emberek az otthon töltött téli estékre készülnek. Egy bekuckózós sorozat-maraton az ágyban remek esti program, ahhoz pedig kényelmes, puha ágyneműt kíván.

Ergonomikus irodabútorok

Tavasszal minden home office-ra kényszerült dolgozó hanyatt-homlok rohant az üzletekbe íróasztalt és irodai széket venni, mostanra azonban már egyértelmű, hogy ez a felállás hosszú távú lehet, így a siettében beszerzett bútorokat kényelmesebb darabokra cseréjük. Az olyan minőségi darabok népszerűek, mint például az állítható magasságú asztalok, ergonomikus irodaszékek és lábtartók.

VIDEO Így készíts pár perc alatt merész, füstös szemsminket

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3 4

»