Nyári mikrotrendek a divatban, amikkel különlegessé teheted az outfited

Nyári mikrotrendek a divatban, amikkel különlegessé teheted az outfited

Címlap / Stílus / Divat / Nyári mikrotrendek a divatban, amikkel különlegessé teheted az outfited

Mint minden évszak, a nyár is bővelkedik olyan mikrotrendekben, amik tökéletesek arra, hogy feldobd velük a szettedet, vagy megmutasd, hogy téged a divat apró részletei is érdekelnek. Ezek ugyanis nem feltétlenül kerülnek be az összes üzletbe, emiatt nem is fulladnak ki olyan gyorsan, szóval nem feltétlenül egy szezonra szólnak.

A mikrotrendek egyébként arra is tökéletesek, hogy kicsit megvillantsd a személyiségedet, így a megszokott outfiteket is egyedibbé teheted, ha integrálsz belőlük egy-két neked tetsző darabot az öltözékedbe. Egy-egy apró kiegészítő bőven elég ahhoz, hogy elérd ezt a hatást. Na de nézzük, pontosan miről is van szó!

Margaréta minta

A 90-es évek ruháiról nem hiányozhatott ez az aranyos virág, viszont idén is éppen olyan divatosnak számít, mint néhány évtizeddel ezelőtt.

Akár egy ruhát választasz, akár egy felsőt, nem fogod megbánni, de kendőn is viselheted, ha nem szeretnéd túlzásba vinni.

 

Len rövidnadrág

Ha nyár, akkor eljön a len szezonja.

A ruháktól kezdve a felsőkön át, számtalan ruhadarabot találsz, mely ebből a könnyű, kellemes anyagból készül, ami a legforróbb napokon is kényelmes viselet.

Ha igazán divatos szeretnél lenni, válassz egy lenből készült rövidnadrágot, mely szuperül mutat egy blúzzal vagy sima pólóval is!

 

Piknik minták

Az idei nyár legaranyosabb trendje a kockás minta, ami nem csak a ruhákon, hanem a bikiniken és kiegészítőkön is megjelenik.

A táskáktól kezdve a kendőkön át, szinte bármilyen ruhadarabot és kiegészítőt választhatsz, ami a legegyszerűbb összeállítást is feldobja.

Akár a fekete-fehér, akár a pasztell árnyalatokra szavazol, találni fogsz olyat, ami megfelel az ízlésednek – ha igazán divatos szeretnél lenni, akkor az utóbbi lesz a nyerő.

 

Narancssárga

Ennek a színnek az összes árnyalata divatosnak számít idén, a világos-mandarinostól kezdve egészen a neonig. 

Mivel alapvetően jókedvet sugároz, érdemes beszerezned akár egy kiegészítő formájában is, hogy egy kis napfényt vigyél a szürke hétköznapokba.

Ha nem vagy annyira bátor, akkor viseld kiegészítőként: ékszereket, szandálokat, táskákat és kendőket is találsz, amikben megjelenik ez az élénk árnyalat.

 

Sportmelltartók és crop topok

A sportos még sosem volt annyira divatos, mint most, ezért nem meglepő, ha a lazább stílusú felsők is az idei mikrotrendek között szerepelnek.

Akár hosszú nadrággal, akár röviddel viseled, megvillanthatod bennük a hasadat, amiért olyan sokat dolgoztál!

 

Szandál-zokni

Igen, ami egyenesen égőnek számított néhány éve, az most hatalmas divat!

De nyugi, nem a vastag, fehér zoknira gondolunk, hanem a különlegesebb, légiesen átlátszó darabokra, amikkel egyszerűen feldobhatod a szettedet!

Ezek a zoknik remekül mutatnak pliszírozott midiszoknyákkal, ráadásul elegáns és sportos cipőkkel is szuperül kombinálhatod őket.

 

Felhőnek öltözve

A bő ruhák szerelmesei idén nem panaszkodhatnak, ugyanis rengeteg felhőszerű darabot találni belőlük.

Ezek a legforróbb napokon is praktikusak, hiszen nem tapadnak rád, mégis elegáns lehetsz bennük. A fodros darabokkal pedig plusz romantikát csempészhetsz a hétköznapokba! 

 

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!