Bikini-körkép: A legjobb fürdőruhák sportos alkatra

Bikini-körkép: A legjobb fürdőruhák sportos alkatra

Címlap / Stílus / Divat / Bikini-körkép: A legjobb fürdőruhák sportos alkatra

Lehet, hogy idén a nyaralások nagy része elmarad, vagy átszerveződik, ettől függetlenül még fürdőruhát tudsz szerezni, hiszen egy megfelelő fazon időtálló is lehet, csak a szabásra és a mintaválasztásra kell figyelni. Ha szeretnéd optikailag kiegyensúlyozni az alakodat, vagy olyan fürdőruhát keresel, amiben magabiztosnak érzed magad, jó helyen jársz! Összegyűjtöttük azokat a fazonokat, amik előnyösek akkor, ha sportos alkatú vagy.

Megkötős egyberészes

Ez a darab azért szuper, mert középen átkötős fazonú, így optikailag kicsinyíti a derekat, tehát instant homokóra-alakot kölcsönöz.

A mély dekoltázstól pedig igazán dögös lesz, hiába egyberészes, így is nagyon szexi!

 

Sportos fazon

Ha a sportosabb fazonra szavazol, választhatsz félvállas felsőt, ami kihangsúlyozza a válladat és egy ehhez hasonló, különlegesen kivágott alsót, ami odavonzza a tekintetet.

Mivel a bugyi egyik oldala magasabb, keskenyebbé teszi a derekat, ezáltal varázsol homokóra alakot.

 

Fényes anyag

A fényes anyag azért szuper, mert ahol viseled, azt a részt nagyítja optikailag.

A bugyitól pedig azért nem kell félned, mert magas a combkivágása és a dereka is, így szuper nőies alakot ad a viselőjének.

 

Fodros felső

Amellett, hogy elképesztően aranyos a felső, több előnye is van: az egyik, hogy mivel megkötős, így nagyobbnak láttatja a melleket, viszont az alján lévő fodroktól igazán különleges lesz.

A magas derekú bugyi pedig idén kötelező darabnak számít!

 

Csipkés kombó

A fodros felsők szuperek azoknak, akik szeretnék nagyobbnak láttatni a mellüket, ezért lehet előnyös választás akkor, ha sportos alkatod van.

Az alsó tetején lévő fodrok pedig kiszélesítik a csípődet, így csodaszép körvonalat varázsolnak.

 

Oldalt fodros

Ez, az előbbihez hasonló darab szintén hasonló hatással bír: homokórásabbá teszi az alakot, hiszen szélesíti a csípőt az oldalán lévő apró fodrokkal.

 

Zárt felsőrész

A mintás, világos, zárt felsőrész szélesíti a mellkast, a csíkos bugyi pedig a csípőt – az eredmény pedig a homokóra, amit mindenki irigyel. 

Ha szeretnéd, nyugodtan válassz párnázott felsőrészt!

 

Óriás fodrok

Már korábban is írtunk arról, miért is előnyösek a fodrok egy fürdőruhán, de ez valami eszméletlenül nőies és elegáns darab.

A bugyi oldalán lévő ráncok pedig elfedik az esetleges zsírpárnákat.

 

Jóvágású darabok

Egy-egy jól elhelyezett kivágás csodákra képes!

Ez a fürdőruha is egyberészes, de inkább egy bikinihez hasonlít, annyira nyitott.

A keresztben futó pántok keskenyítik a derekat, a V-kivágású felső szuper dekoltázst varázsol, az alsórész oldalán lévő kivágások pedig különlegessé és szexivé teszik ezt a fürdőruhát.

 

A csíkok szerepe

A fehér szegélyek nem csak érdekessé teszik ezt a fürdőruhát, hanem az alaknak is jót tesznek, ugyanis pont ott szélesítenek és keskenyítenek, ahol kell.

 

Old-school fodros

Ez a fürdőruha szintén szuper választás, hiszen az alján lévő fodrok optikailag szélesítik a csípőt, a kosaras melltartó pedig csodaszép dekoltázst varázsol.

 

VIDEO 10 ecset, ami nélkül lehet sminkelni, de nem érdemes

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!