Attól jó, hogy nem populáris! 2021 underground lakberendezési trendjei

Attól jó, hogy nem populáris! 2021 underground lakberendezési trendjei

Címlap / Otthon / Dekor / Attól jó, hogy nem populáris! 2021 underground lakberendezési trendjei / 3. oldal

A „trend” szó hallatán sokan húzzák a szájukat, pedig ha nem csak a populáris divatot nézzük, igazán stílusos és jópofa ötleteket is találhatunk, ahogy az alábbi öt vagány underground irányzat is mutatja.

Grand Millennial

Grand Chic-nek is nevezik ezt a trendet, ami a vintage, hagyományos és kicsi régimódi stílusok keveredéséből jött létre. Gondolj a nagyszüleid lakására: sokféle bútor, mintás tapéta minden helységben, képek ódon keretekben, nippek és gyertyatartók mindenhol. Ha inkább a maximalizmus felé húzol, biztosan tetszeni fog a Grand Chic, amit visszafogottabbá tehetsz egy monokróm színpaletta használatával.

 

 

Új helyett régi

Ha dekorációról van szó, a régi, használt tárgyakat keresd, ne újat vegyél. Nézz szét a padláson és a pincében, a nagyi lakásában – vagy alkoss te magad – ezzel új életet adva a tárgynak. A fenntarthatóság jegyében is hasznos, ha te alakítasz át valamit, ami már nem szolgálja az ízlésed. Ha van egy unott vázád, nipped vagy kaspód, fogj egy kis festéket, keverd össze szódabikarbónával és kend át a sűrű, texturált anyaggal. Ezzel a módszerrel a legkommerszebb tárgy is szép agyag-hatású ruhát kap.

 

 

VIDEO Jobb ember vagy, mint hinnéd, ha ez az 5 dolog jellemző rád

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»