„Inkább a halál, mint hogy fapadosra üljek!” Így szórják a pénzt a multimilliomosok feleségei

„Inkább a halál, mint hogy fapadosra üljek!” Így szórják a pénzt a multimilliomosok feleségei

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / „Inkább a halál, mint hogy fapadosra üljek!” Így szórják a pénzt a multimilliomosok feleségei

Pénzért nem lehet boldogságot venni, mondják, de néhány multimilliomos feleség azért vitatkozna ezzel. A DailyMail-en egy új valóságshow szereplőiről jelent meg riport – olyan nőkről, akik hihetetlen vagyonnal bíró férfiakhoz mentek hozzá, és most nincs más dolguk, mint hogy szórják a pénzt.

Az életstílus, amiről álmodni sem merünk

Persze bizonyos szempontból kifogásolható a műsor koncepciója, hiszen csak tovább erősíti a sztereotípiát, miszerint a nők hajlamosak a pénzért házasodni, és utána már csak a vagyont szórni – na de az is tény, hogy bizonyára tényleg vannak ilyen emberek.

Kép forrása: Channel 5

A 45 éves Noelie Goforth és 65 éves férje, Robin például köszönik szépen, de jól érezték magukat Velencében, ahol az 5. házassági évfordulójukat ünnepelték. Az álomnyaralás alatt Noelie legtöbbször azért hagyta el a luxusszállójukat, hogy dizájner holmikat vásároljon, sikerült is néhány ezer dollárt eltapsolnia. A meglepetések azonban itt még nem értek véget: hazaérve kiderült, hogy figyelmes férje még egy ajándékkal, egy saját helikopterrel is meglepte nejét. Noelie egyébként saját elmondása szerint minden reggel úgy érzi magát, mint egy Barbie baba, és soha nem válna meg kedvenc kiegészítőjétől, egy gyémántokkal díszített nyalókaszártól, amiből rózsaszín cukorkát szokott nyalogatni.

Nincsenek határok

A camerooni születésű, 35 éves Irene Malin és férje, az 52 éves Sam nemrég szintén nyaralni voltak – őt Párizst célozták meg, és a feleség természetesen itt sem térhetett haza dizájnerholmik nélkül.

Kép forrása: Channel 5

„Ha valami megtetszik, megveszem minden színben. Ez a legjobb módja a vásárolgatásnak” – mondta az asszonyka, akinek férje még az odafelé úton azzal viccelődött, hogy akár Easyjettel is mehettek volna, ahelyett, hogy a magángépükön eszegetik a garnélát.

„Inkább szúrnék tűket a szemembe, minthogy fapadosra szálljak” – mondta erre Irene, aki valószínűleg nincs tudatában annak, hogy milyen sokaknak marad távoli vágyálom egy párizsi nyaralás, akár fapados járattal is.

Pedig azt állítja, gyerekként szegénységben élt, ezzel magyarázza azt is, hogy 5 közös gyermeküket szívesen kényezteti – dizájner ruhákkal és világraszóló szülinapi zsúrokkal tesz a kedvükre. A férj úgy tűnik, nem bánja a pénzszórást: azt mondja, mivel van, hogy naponta 20 órát is dolgozik, szereti a családjára költeni a pénzét.

Hasonlóan nyilatkozott Noelie férje, Robin is: „Szeretem elkényeztetni őt, és ez nagyon jól sikerült is. De nem bánom, nem mind azért dolgozunk olyan keményen, hogy elkényeztessük a partnerünket?”

Reméljük, hogy a Britain’s Flashiest Families azért nem csak a bicskanyitogató rongyrázásról szól majd, hanem valóban betekintést enged a gazdagok és szépek azért nem mindig olyan ragyogó világába, és kicsit mesél a kialakult hierarchiáról és genderszerepekről is. Ha így lesz, akkor bízunk benne, hogy hazai csatornán is látjuk majd.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást