Szupermodellből lett hajléktalan – egykor a Vogue címlapján szerepelt, most pedig az utcán él

Szupermodellből lett hajléktalan – egykor a Vogue címlapján szerepelt, most pedig az utcán él

Címlap / Kikapcsolódás / Közélet / Szupermodellből lett hajléktalan – egykor a Vogue címlapján szerepelt, most pedig az utcán él / 2. oldal

Akkor indult el a lejtőn, amikor megismerkedett későbbi férjével, akibe fülig beleszeretett. A férfi két nappal a megismerkedésük után rávette, hogy vegyen neki egy BMW-t, ő pedig szó nélkül megtette, annyira odavolt érte. Minden vagyonát a férfi sikertelen üzleteibe fektette, így semmije nem maradt. Azt mondja, ugyan férje teljesen kisemmizte és házassága végig borzalmas volt, de valami jó is kisült belőle, hiszen ebből született két gyereke, akikre rendkívül büszke. Nem kér tőlük segítséget, mert felnőttek, megvan a saját életük és nem akar a terhükre lenni. Gyermekei örökölték anyjuk szépségét és jó génjeit – mindketten modellkednek –, a lánya szinte megszólalásig hasonlít egykori topmodell édesanyjára.

Képek forrása: 1 / 2

Nastasiát több lakásból is kilakoltatták, mert nem tudta fizetni a bérleti díjat – hol barátoknál húzza meg magát, de szégyell segítséget kérni, így többször előfordult, hogy banki előcsarnokokban éjszakázott.

Helyzete miatt depresszióban szenved és egyetlen célja, hogy életét rendbe hozza. Legfőbb vágya, hogy gyermekeinek ne kelljen aggódnia miatta és újra büszkék lehessenek rá.

A modellvilágot megdöbbentette Nastasia története és pár régi kollégája összefogott, hogy talpra állítsák.

Először csináltak neki egy GoFundMe oldalt, ahol alapvető szükségleteire és lakbérre gyűjtenek neki pénzt. Továbbá összehoztak neki egy fotózást és az egykori címlaplány újra fényképezőgép elé állt, 25 év után először. Az 57 éves szupermodell ugyanolyan arisztokratikus és elegáns, mint fénykorában és kollégái szerint ugyanaz a csendes, szerény, jószívú nő, aki mindig is volt. Képei olyan jól sikerültek, hogy azt rebesgetik, egy spanyol ügynökség le is akarja szerződtetni. Nastasia minden vágya, hogy újra méltósággal élhessen és rendkívül hálás azoknak, akik most segítenek neki.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást