Otthon / Háztartás

Szúnyogriasztás házilag, fillérekből – Tényleg működnek

Szúnyog

Ecet

Az ecet illatát sem szeretik a szúnyogok, ezért egy kis tálkába érdemes egy keveset önteni és azt kitenni az ablakba. Az erős szag miatt inkább akkor csináljuk, amikor egy ideig nem tartózkodunk a szobában. Az ecet hígítva ráadásul a szúnyogcsípést is enyhíti.

Fokhagyma

A fokhagyma univerzális segítség az egész családnak. Bevehetjük kapszula formájában is, úgy a jellegzetes szag nem érződik, de ételbe keverve, hagyományos felhasználással is elűzi a szúnyogokat a közelünkből. Szabad levegőn tartózkodva az egyik legjobb módszer!

Vanília

Kellemes illatot és szúnyogmentes éjszakát biztosít a számunkra, ha beszerzünk egy kis vaníliakivonatot, vagy kikaparjuk a vanília rúd belsejét és azt egy kis vízzel elkeverve az ablakba, vagy akár az ágyunk mellé tesszük. Egész éjszakára távol tartja majd a szúnyogokat!

Vegyszermentesen

Sok lehetőség van arra, hogy természetes módon próbáljuk meg távol tartani a kellemetlen szúnyogokat. Nem kell azonnal vegyszereket használni a lakásban, mivel azok akár többet árthatnak, mint használnak. Ezért érdemes inkább körülnéznünk a természetben és a konyhánkban, hiszen így vegyszermentesen is ugyanazt az eredményt érhetjük el!

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást

    Bien.hu

    FREE
    VIEW