Körte alkat vagy? Megmutatjuk, melyik ruhafazonok állnak rajtad tökéletesen

Style&Blog
Írta: ,
Körte alkat vagy? Megmutatjuk, melyik ruhafazonok állnak rajtad tökéletesen

Ma a körte alkatú lányoknak szeretnénk segíteni azzal, hogy bemutatunk néhány hasznos tippet és trükköt, amelyek segítségével megválaszthatják a testalkatukhoz leginkább passzoló ruhadarabokat. Ha Neked keskeny vállad és derekad van, viszont combban és fenékben erősebb vagy, akkor ez a cikk neked szól.

Mint általában, most is az a legfontosabb szabály, hogy javítsd a tested arányait! A cél tehát az, hogy a tested alsó felét vizuálisan kisebbnek, a felsőt pedig teltebbnek mutasd. Lássuk részletesen, mire érdemes figyelni az egyes ruhadaraboknál, hogy a megjelenésed harmonikus és előnyös legyen.

FELSŐK ÉS BLÚZOK

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Ahhoz, hogy javítsd a tested arányait, a figyelmet a csípődről a felsőtestedre kell irányítani. A megfelelő felső kiválasztásánál bátran kísérletezhetsz, légy kreatív! Válassz újszerű stílusú, színes, vagy éppen mintás darabokat, amelyek magukra vonzzák a tekintetet. Viselj feltűnő nyakláncot, vagy válassz olyan felsőt, amelynek különlegesen szabott nyaka van. A felső kiválasztásánál érdemes szűkebb fazonokat keresni, mert azok megmutatják a keskeny derekadat, és ügyelj arra, hogy a felső maximum a csípőd felső vonaláig, de inkább derékig érjen, ezzel is hangsúlyozva nőies vonalaidat, miközben a csípőd nem kap túl sok figyelmet.

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)