Stílus / Arc

5+1 szépség divat, amit a nők imádnak, de a pasik ki nem állhatják

A pasik kritikusak, ezt mindannyian tudjuk. Azonban léteznek olyan szépségtrendek, amiket mi csajok imádunk, a srácoknak azonban a hajuk égnek áll tőle. Persze ez nem feltétlenül jelenteni azt, hogy innentől kezdve tiltólistára kell küldenünk mindent, amit szeretünk, mégis érdemes odafigyelni, hogy melyek azok a trendek, amiket a párunk nem preferál vagy egyenesen kiábrándítónak tart. Hiszen mi nők az álcázás nagymesterei vagyunk: műszempilla, alapozó a tökéletes tónusokért és még sorolhatnánk, azonban a srácok sok esetben inkább a természetességre buknak. Éppen ezért hoztunk most néhány olyan szépségrendet, amit a fiúk abszolút riasztónak találnak.

1. Vörös ajkak

Bár furcsa lehet, de sajnos igaz. A legtöbb férfi nem túlságosan kedveli a vörös rúzst, ugyanis a piros szín állítólag az édesanyjukat idézi valamiért vissza. Persze ez nem azt jelenti, hogy innentől kezdve soha ne viselj vörös rúzst, de talán az első randira választhatsz valamilyen visszafogottabb árnyalatot. A srácok eleve a rúzstól ódzkodnak, mert azt gondolják, hogy maszatol és elkenődik. Azonban bátran megnyugtathatod őket, hogy a mai szuper rúzsok már egyáltalán nem kenődnek, bár ehhez az is kell, hogy te magad beruházz egy minőségibb darabra, ami nem ábrándítja ki szíved választottját sem.

Olvastad már?  5 tévhit a férfiakról – a férfiak szerint –, amit a nők igaznak gondolnak

2. Másnapos szemek

Na, jó, szerintünk ezt nem is kell túlragozni. A panda szemek, vagyis a több rétegben felvitt fekete szemfesték kimondottan taszító lehet a férfiak számára, pláne, ha az ember lánya úgy ébred, hogy csupa fekete borítja az arcát és a kispárnáját. A srácok elmondása szerint annál rosszabb élmény nincs, mint hogy a barátnőjük úgy ébred, hogy este nem mosta le a sminket az arcáról az pedig mindenfelé elkenődik. Arról pedig nem beszélve, hogy egy ilyen akció után a párnahuzat is garantáltan a mosásban landol.

5+1 szépség divat, amit a nők imádnak, de a pasik ki nem állhatják

3. Kék szemhéjfesték

Bár a kék szemhéjfesték még valamikor 1980-ban kiment a divatból mégis van néhány vállalkozó szellemű leány, aki szeretné újra felvirágoztatni ezt a trendet. A srácok szerint azonban erre egyáltalán nincs szükség, mert a legtöbbjüket egyenesen kirázza tőle a hideg. Persze a kéknek is vannak különböző árnyalatai, amiket hozzá passzoló színnel kombinálva bátran viselhetsz, azonban ügyelj rá, hogy semmiképpen se keltsd papagáj benyomását.

5+1 szépség divat, amit a nők imádnak, de a pasik ki nem állhatják

4. Szikrázó neon körmök

A neon színek rendre visszatérnek, és mi nők imádjuk őket, pláne a nyári szezonban. A fiúk azonban kiábrándítónak tartják ezeket. Lehet, hogy a fiatalabb generáció számára még nyerő választás ez a trend, de a pasik szerint egy felnőtt nő már ne fesse a körmét vibráló színekkel és ne fluoreszkáljon a sötétben.

Olvastad már?  Cicás tusvonal 5+1 egyszerű lépésben: hogy már elsőre is tökéletesre sikerüljön

5. Barnítókrém

A srácok az agyonszolizott lányokat sem szeretik, de ezt a békát még talán valahogy lenyelik, a barnítókrémtől azonban egyenesen a falnak mennek. Elmondásuk szerint a legnagyobb gondot az okozza, hogy a krém mindenhol nyomot hagy, ráadásul sok lány túlzásokba esik a barnító tekintetében, ami cseppet sem természetes látvány, ráadásul a fiúk gyakran úgy néznek ki mellettük, mint egy albínó.

+1. Műszempilla

Ez igazán rossz hír lehet a műszempillát kedvelő csajok számára, de sajnos a srácok nem igazán vannak oda érte. Persze itt is a mértékletességen van a hangsúly, ugyanis egy igényesen felhelyezett műszempilla kelthet teljesen természetes hatást, de tény, ha háromszorosára növekszik néhány óra alatt a pillánk, arról nehezen hihető el, hogy a sajátunk.