Életmód / Ezotéria

5 spirituális módszer, ami segít bevonzani a szerelmet

5 spirituális módszer, ami segít bevonzani a szerelmet

Figyeld a jeleket

Ha már régóta szingli vagy, lehet, hogy te is nehezen veszed rá magad a randizásra, és inkább nemet mondasz a második találkozóra, ha az első nem volt olyan szuper. Az univerzum viszont folyamatosan küldi a jeleket, ám sokan észrevétlenül tovább sétálnak mellettük. Járj nyitott szemmel, ugyanis a védőangyalaid is folyamatosan dolgoznak, ezt pedig meg is mutatják.

Ha az utóbbi időben gyakran látsz elhullajtott madártollat az utcán, az azt jelképezi, hogy az angyalok a boldogságodért dolgoznak, neked pedig muszáj pozitívnak maradnod. De ha mostanában mindenhol vörös rózsákat látsz, az annak a jele, hogy nagyon közel van már a szerelem! Ezeket azért fontos észrevenni, mert sokan feladják a hitet, ami viszont elengedhetetlen abban, hogy tényleg megtaláljon a Nagy Ő.

Ne keresd kétségbeesetten

Ha minden egyes pasiról azt gondolod, hogy talán ő lesz a Nagy Ő, azzal meggátolod az igaz szerelmet abban, hogy megtaláljon téged. Ilyenkor ugyanis minden egyes csalódást erősebben élsz meg, és egy idő után nem tudsz majd optimistán gondolkodni.

Ezért amikor randizol valakivel, ne éld bele magad a dologba maximálisan. Inkább élvezd ki a lehetőséget, szórakozz, nevess, legyél laza, és gondolj arra, hogy ez is csak egy program, ami feldobja a délutánodat. Ha képes vagy a jelenben élni, a boldogságod előbb-utóbb bevonzza az életedbe az Igazit is.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást