Életmód / Ezotéria

5 spirituális módszer, ami segít bevonzani a szerelmet

5 spirituális módszer, ami segít bevonzani a szerelmet

Írd össze a tulajdonságait

Írd össze egy papírra, mik azok a tulajdonságok, amikkel a lelkitársadnak feltétlenül rendelkeznie kell. Persze ne szaladj el a végletekig, nem szabad minden pozitív dolgot összeírnod, hiszen tökéletes emberek nem léteznek. A legjobb, ha három-négy dolgot írsz fel ehhez a ponthoz, például hogy legyen hűséges típus, és hogy rendelkezzen jó humorérzékkel.

A következő a listán az, hogy mik azok a dolgok, amiknek örülnél, ha meglenne benne, de nem feltétlenül ragaszkodsz hozzá. Például ide kerülhet az, hogy jó lenne, ha magas lenne, vagy ha barna lenne a haja.

Végül pedig az a pont következik, ahova leírod, milyen tulajdonsággal ne rendelkezzen. Ide jöhet az, hogy ne legyen erőszakos, vagy hogy ne legyen hazudós típus.

Keltsd életre a gondolataidban

Ha megvan a listád, jöhet a második feladat: képzeld el gondolatban, hogy ez a férfi létezik, és hogy hamarosan találkozni is fogtok egymással. Ilyenkor azt is szokták javasolni, hogy készíts álomtáblát: magazinokból vágj ki különböző képeket, amelyek valamilyen formában megtestesítik azt, amit keresel.

Ha naponta többször is látod, gondolsz rá, és pozitív maradsz, az univerzum megérzi, és bevonzza ezeket az életedbe. Természetesen ehhez elengedhetetlen a türelem is, hiszen nem fog egyik napról a másikra az ajtódon kopogtatni a tökéletes férfi!

Készítsd elő a terepet

Ha szeretnéd bevonzani a szerelmet az életedbe, be kell bizonyítanod, hogy készen állsz rá, és simán belefér egy férfi az életedbe. Ezért érdemes a hálószobádban egy nagytakarítást tartanod, és megszabadulni azoktól a holmiktól, amik csak a helyet foglalják.

Aztán a szekrényed egyik fiókját vagy polcát ürítsd ki, utalva ezzel arra, hogy igenis van helye egy másik személynek az otthonodban. Ez is a vizualizáció egyik formája, ami által pozitív rezgéseket továbbítasz az univerzum irányába.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Figyeld a jeleket

Ha már régóta szingli vagy, lehet, hogy te is nehezen veszed rá magad a randizásra, és inkább nemet mondasz a második találkozóra, ha az első nem volt olyan szuper. Az univerzum viszont folyamatosan küldi a jeleket, ám sokan észrevétlenül tovább sétálnak mellettük. Járj nyitott szemmel, ugyanis a védőangyalaid is folyamatosan dolgoznak, ezt pedig meg is mutatják.

Ha az utóbbi időben gyakran látsz elhullajtott madártollat az utcán, az azt jelképezi, hogy az angyalok a boldogságodért dolgoznak, neked pedig muszáj pozitívnak maradnod. De ha mostanában mindenhol vörös rózsákat látsz, az annak a jele, hogy nagyon közel van már a szerelem! Ezeket azért fontos észrevenni, mert sokan feladják a hitet, ami viszont elengedhetetlen abban, hogy tényleg megtaláljon a Nagy Ő.

Ne keresd kétségbeesetten

Ha minden egyes pasiról azt gondolod, hogy talán ő lesz a Nagy Ő, azzal meggátolod az igaz szerelmet abban, hogy megtaláljon téged. Ilyenkor ugyanis minden egyes csalódást erősebben élsz meg, és egy idő után nem tudsz majd optimistán gondolkodni.

Ezért amikor randizol valakivel, ne éld bele magad a dologba maximálisan. Inkább élvezd ki a lehetőséget, szórakozz, nevess, legyél laza, és gondolj arra, hogy ez is csak egy program, ami feldobja a délutánodat. Ha képes vagy a jelenben élni, a boldogságod előbb-utóbb bevonzza az életedbe az Igazit is.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást