Ezt művelte velem a gyógymasszőr, azóta sem hiszem el

Ezt művelte velem a gyógymasszőr, azóta sem hiszem el

Címlap / Stílus / Test / Ezt művelte velem a gyógymasszőr, azóta sem hiszem el

Már eleve az sokkolt, hogy egy idegen férfi előtt melltartó nélkül fogok feküdni, kiterítve. Mert hát, ugye, két mellem, és két kezem van azok takarására, viszont kell kéz a pánikszerű meneküléshez is a magas masszázságyról, ha beüt a krach…

Egyszerűen fel nem foghattam, hogy egy idegen pasi fogja simogatni a hátam annak okán, hogy lelazuljak, anélkül, hogy ne akarná levarázsolni rólam a bugyit. Ráadásul előítéleteim is voltak, mert eddig csak olyan filmeket láttam, amiben a masszírozás vége kivétel nélkül 18+-os történet lett, vagy még attól is pluszosabb. Mondjuk az igaz, hogy azokban a filmekben a masszőr mindig távol-keleti volt, mindig volt műmelle és műszempillája is, nemtől függetlenül.

Eddigi, igen gyér tapasztalataim alapján a „szexus nélküli” masszázs, mely orgazmus nélkül is jól eshet, sci-fi volt számomra. Az első alkalom után úgy éreztem, hogy újjászülettem, és kigyömöszölték agyamból a gondolatokat.

Az érintés csapdájába estem. Mivel rosszul mértem fel a masszázs utáni fizikai képességeimet, úgy másztam le az ágyról, hogy borultam. A felszabadított hát- és nyakizmaim által agyam végre kellő mennyiségű vért kapott, ami miatt az eufórikus állapot több, mint két órán keresztül tartott.

Ez az állapot letörölhetetlen mosolyt, szám sarkán ki-kicsordogáló nyálat, felakadt és üveges szemeket, félhangos kuncogást jelentett, méghozzá abszolút nyilvános helyen, mely inkább utalt arra, hogy a pszichiátriáról léptem meg, minthogy egy orvos által kiírt, államilag finanszírozott TB-masszázs áldozatává váltam.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást