Életmód / Ezotéria / Stílus

Milyen cipő illik hozzád? A csillagjegyed szerint ez!

Milyen cipő illik hozzád? A csillagjegyed szerint ez!

Oroszlán

Az Oroszlánok szeretik, ha észreveszik őket, és azt sem bánják, ha olyasmit kell bevállalniuk, ami másokat kicsit megriasztana.

Egy magas tűsarkúban igazán elemükben érzik magukat, úgy érzik, végre kiengedhetik a karmaikat, és megmutathatják a világnak, micsoda hatalom lakozik formás lábaikban.

Szűz

A Szüzek szereik az egyszerű, mégis elegáns és csinos dolgokat, így a legszívesebben könnyű kis nyári szandálokban járnak.

Nem keresik a túldíszített darabokat, de ha van valami apró dekoráció a lábbelin, akkor még szívesebben viselik, hiszen ösztönösen vonzódnak a szemet gyönyörködtető, mégis egyszerű, finom dolgok iránt.

Mérleg

A Mérlegek a divat iránt legfogékonyabb csillagjegy szülöttei, így mindig az aktuális trendnek megfelelő cipőt keresnek.

Nem az a céljuk, hogy feltűnőek legyenek, hanem hogy a megjelenésük makulátlan legyen, így ennek megfelelően a letisztult, elegáns darabokat részesítik előnyben, és jellemzően semleges színekben – feketében, barnában, nude-ban – keresgélnek, amikor cipőt választanak.

Skorpió

A Skorpiók szeretik megmutatni, hogy mennyi tűz lakozik bennük, még ha azt a mindennapi tevékenységükhöz el is kell fojtaniuk néha.

Éppen ezért imádják a peep toe cipőket, mert azok éppen csak sejtetik a felszín alatt meglapuló, szexi, forrongást, miközben akár az irodába is alkalmas viseletnek számíthatnak.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást