Az 5 legrosszabb tulajdonságod, a csillagjegyed szerint. Magadra ismersz?

Az 5 legrosszabb tulajdonságod, a csillagjegyed szerint. Magadra ismersz?

Címlap / Életmód / Ezotéria / Az 5 legrosszabb tulajdonságod, a csillagjegyed szerint. Magadra ismersz?

Kos

A Kos néha úgy beszél, mint egy kocsis és ugyan csak hangsúlyozni szeretné mondanivalóját, de valójában zavaróan trágár. Sokszor cselekszik meggondolatlanul, fejjel megy a falnak. Hajlamos félbeszakítani mást, hogy az ő mondanivalója hangozzon el. Túl sok kávét iszik és az állandó hajpödrése mások számára idegesítő lehet.

Bika

Még el sem hangzott a kérdés, a Bika egyből nemet mond, anélkül, hogy végighallgatná a másikat. A szívfájdalmát hajlamos vásárlásba fojtani és minden változást bizalmatlanul fogad. Szokásai rabja, nehezen változtat és esténként gyakran csikorgatja a fogát.

Ikrek

Az Ikrek imádja a szaftos történeteket, ezért gyakran pletykálkodik. A telefonjától nagyon nehezen válik meg, egész nap a markában szorongatja. Képtelen hosszabb ideig egyetlen dologra koncentrálni, figyelme – ahogy ő maga is – szerteszét ágazik. Könnyen elunja magát, mindig más tevékenységbe kap bele.

Rák

Hajlamos egész nap tévét nézni és előszeretettel panaszkodik mindenkinek, aki meghallgatja. Túlérzékeny és ha valakire neheztel, inkább magában tartja. Sosem dob ki semmit, lakása tele van kacattal.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást