Család / Életmód

Legnépszerűbb keverék-kutyafajták – Ezekről nem is tudtad, hogy léteznek

Legnépszerűbb keverék-kutyafajták – Ezekről nem is tudtad, hogy léteznek

Golden Dox

Félig Golden Retriever, félig tacskó (Dachshund): ez a különleges keverék már szépségével is rabul ejthet. Barna, krémszínű vagy fehér bundája ugyan folyamatos fésülgetést igényel, de ezt rengeteg szeretettel és bújással hálálja meg.

Kifejezetten sokoldalú kutya, hiszen szeret versenyezni, vadászni, játszani, ugyanakkor nyomkövetésre is alkalmas lehet. Ebből kifolyólag elég nagy mozgásigénye van, de szerencsére mindig engedelmeskedik a gazdájának, így könnyen tanítható.

Gyerekes családoknak tökéletes választás lehet: játékosan és alázatosan közelít a csöppségek felé, ráadásul még a többi állattal is jól összefér!

Bernedoodle

A Berni pásztor és az Uszkár keveréke igazi különlegesség, hiszen belőle nincs kettő ugyanolyan az egész világon.

Egy jól nevelt Bernedoodle ősei legjobb tulajdonságait hordozza magában; röviden tehát ő a tökéletes kutya-társ! A gyerekek és az idősek közelében gyengéd és barátságos, sőt, terápiás kutyaként is megállja a helyét. Mivel nagyon okos, szüksége van a megfelelő tanításra, különben rossz irányba fejlődhet a személyisége.

Igazi energiabomba: imád játszani, futkározni, kirándulni, de ha eljön a pihenés ideje, mint akit kicseréltek, képes hosszú órákon át szundítani.

Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást