Szerelem / Szex

Kölcsönös előnyök vagy modern prostitúció? Interjú egy huszonéves sugarbaby-vel

Egyesek ezt úgy értékelik, hogy tehetősebb emberek vesznek románcot pénzért, mások szerint viszont ez egy lehetőség, ami mindkét fél számára előnyös. Ítéletet mindenki könnyen mond, de tényleg minden sugar baby szívtelen aranyásó, vagy ennél árnyaltabb a helyzet? Nórát kérdeztük erről, aki évek óta sugarbaby-ként él.

Hogyan lettél sugarbaby?

Először csak viccelődtünk ezzel a barátnőimmel, aztán egyikünk kipróbálta és bejött neki. Én is követtem a példáját és ugyan először nem vettem komolyan, de végül pozitív tapasztalataim lettek és otthagytam a munkahelyem, ma már ebből élek.

Hogy működik az oldal?

Mint egy rendes társkereső, csak itt a sugar daddyk azt is feltüntetik, milyen életszínvonalon élnek és mennyit keresnek. Cseteléssel kezdődik és ha kölcsönös a szimpátia, akkor jöhet egy személyes találkozó.

Van szex az első alkalommal?

Nem, nálam soha, de szerintem más lányoknál sem. Ha nem tetszik az illető, nem lesz folytatás, ha tetszik, akkor is először valami más közös programot tervezünk. Itt nem a szex a legfontosabb, legalábbis nekem nem. Ez nem prostitúció, itt én döntöm el, kit meddig engedek. Mindenkinek megvannak a saját szabályai, nekem is.

Milyen szabályok ezek?

Vannak bizonyos dolgok, amiket nem teszek meg, semennyi pénzért sem, például anális szex, korbács és fétisek nálam kizárva. Már nagyobb összegeket is utasítottam vissza, de ezekből nem engedek. Nem randizom 50 feletti férfiakkal sem, illetve ha unom, vagy nem érzem jól magam a daddy társaságában, akkor sem folytatom a kapcsolatot.

Az interjú folytatódik a következő oldalon, lapozz ide kattintva >>

Azt mondtad, nem csak a szexről szól a sugar baby élet…

Ez így is van, de naiv, aki azt hiszi, hogy nem kell majd szexelnie. Vannak, akik azzal a reménnyel regisztrálnak, hogy pénzt kapnak azért, mert kicsípik magukat és drága éttermekben csacsognak gazdag pasikkal, de ez nem így van, előbb-utóbb le kell kerülnie a ruhának. Volt olyan sugar daddy-m, akivel nem minden alkalom szólt a szexről, előfordult, hogy csak megnéztünk egy filmet, de ez ritka.

Volt negatív tapasztalatod?

Nekem nem, de a barátnőmnek igen. Elment egy randira és kiderült, hogy a fiú csak vacsorázni akart egy szép lánnyal, de esze ágában sem volt fizetni semmiért. Néha sajnos előfordul ez, ezért van, hogy a pénzt mindenképpen el kell kérni előre.

Minden esetben készpénz a fizetség, havi vagy alkalmi díj ellenében?

Nem feltétlenül, ez megállapodás kérdése. Valaki shoppingolni megy és ruhát, ékszert vetet magának, mások pedig inkább luxusutazásokra kísérik a daddy-jüket. Olyan is van, hogy a daddy kizárólagosságot kér, havi fix összeget ad és addig mással nem is lehet a baby, tehát „barátnő”, vagyis inkább „szerető-státuszról” beszélünk, de természetesen, ha valaki csak ritkán ér rá, akkor alkalmanként fizet.

Én készpénzt kérek, ugyanis ennek az életstílusnak költségei is vannak, a hajamnak, sminkemnek, körmömnek, testemnek, az egész megjelenésemnek mindig kifogástalannak kell lennie.

Egy sugar baby mindig fitt és nem megy randira koszos hajjal, sportcipőben.

Milyen egy átlagos sugar daddy?

A legtöbb esetben elfoglalt üzletemberek, vagy olyan középkorú férfiak, akik a feleségüktől nem kapják meg az ágyban, amire vágynak.

Titkolod, hogy sugar baby vagy?

A családom előtt igen. A szüleim vallásosak és nagyon konzervatívak, nem értenék meg, ők úgy tudják, egy irodában dolgozom. A barátaim előtt viszont nem titok, habár nyilván nem ez az első dolog, amit társaságban felhozok magammal kapcsolatban. De nem hiszem, hogy szégyellnem kellene, én munkának fogom kell, ráadásul kellemes munka. Akik megszólnak, sok esetben inkább csak irigyek.

Meddig tervezed ezt csinálni?

N.: Egyelőre egyetemre járok, amit ebből finanszírozok, a továbbiakra még nincsenek terveim. Hallottam olyan lányokról, akik rendes állásban helyezkedtek el, miután kifizették az adósságaikat és egyenesbe jöttek anyagilag és olyanokról is, akik megszokták ezt a könnyed életformát és benne ragadtak. Az is előfordult már ismeretségi körben, hogy komoly kapcsolat lett a daddy és a baby között, ki tudja, lehet,  hogy én is szerencsés leszek.

Kép forrása: motortion/depositphotos.com

Oldalak: 1 2

4 hozzászólás

 • Avatar
  obsitos
  2020.10.17., 10:54

  Gusztustalan, mindenképpen !
  Ha valaha kiderül, tönkreteszi a legkiválóbb házasságot is.
  Egyszem lányunokánk van a sok közül, mindig CSAK azt tanácsolom Neki (17) , hogy “Semmi olyat ne tégy, amit majd szégyellened kell a gyerekeid előtt!”

  Válasz
 • Avatar
  obsitos
  2020.10.17., 10:55

  Hová lett, amit írtam ?????

  Válasz
 • Avatar
  Macsek
  2020.10.17., 11:13

  “Az emberek meg néznek hogy az isten a pénz lett”

  Válasz
 • Avatar
  Nagy Gyorgy
  2020.10.17., 12:11

  A kérdés helytelen: persze hogy prostitúció, és persze hogy kölcsönös előnyökért. És persze hogy önámítással: a nő, miután átvette a pénzt és ajándékot, egyedül maradva a tükörbe néz, bizonyára bepiszkoltnak érzi magát.

  Válasz

Írj egy hozzászólást