Életmód / Ezotéria

Honnan tudod, hogy változásra van szükséged? Csillagjegyedből kiderül

Honnan tudod, hogy változásra van szükséged? Csillagjegyedből kiderül

Kos: Nem történik semmi

Amikor a Kos úgy érzi, egy helyben topog és nem történik semmi, tudja, hogy ideje váltani. A jegy uralkodó bolygója a Mars, melynek köszönhetően harcos, tevékeny személyiség, aki nem viseli el az állóvizet.

Bika: Már nem érzed jól magad

A Bika a Vénusz energiája miatt a kényeztetés és a szépség rajongója, így bizonyos dolgokra szüksége van ahhoz, hogy boldog és produktív legyen. Ha már nem törődsz magaddal és nem érzed jól magad a bőrödben, lépned kell.

Ikrek: Unatkozol

Az Ikrek lételeme az állandó stimuláció, így neked nem kell sok ahhoz, hogy változtass. Ha unod a munkád vagy partnered, egyből új izgalmakat keresel, mert csak így érzed úgy, hogy igazán élsz.

Rák: Keveset foglalkozol magaddal

Mikor a Hold uralja a jegyed, úgy változik hangulatod, mint az apály és a dagály. Érzékeny vagy és törődnöd kell magaddal, mert mindenki gondját magadra veszed. Ha ez elmarad, akkor érzelmileg túl nagy terhet veszel magadra és előbb-utóbb rájössz, hogy változtatnod kell.

Oroszlán: Az izgalom hiánya

Ha egy Oroszlán életében nincs olyan, ami vagy aki iránt lelkesedhetne, változtatni fog. Nem bírod elviselni a monotóniát és beleőrülsz, ha minden napod ugyanúgy telik. Ilyenkor elindulsz új izgalmakat keresni.

Szűz: A rend hiánya

A Szűz Föld-jegy, így ösztönösen vonzódik a szilárd alapokhoz és a rendhez. A tökéletességre törekszel, így képtelen vagy elviselni a kaotikus állapotokat. Amennyiben munkahelyed túl hektikus, vagy partnered rendetlen, egyből tovább állsz.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást