Ezektől az apróságoktól fülig szerelmes lesz beléd a párod

Ezektől az apróságoktól fülig szerelmes lesz beléd a párod

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Ezektől az apróságoktól fülig szerelmes lesz beléd a párod / 3. oldal

10. Légy egy társadalmi lepke

A srácok imádják, ha barátaik/haverjeik kedvelik barátnőjüket. Légy bájos, közvetlen a társaságban, ezzel biztosan leveszed a lábáról!

11. Játssz vele elmés játékokat…

A mentális játékok (mint a rejtvények, stratégiai játékok) megmutatják problémamegoldó képességeidet. Ezzel ösztönösen kívánatosabbnak fog tartani.

istockphoto

12. Teremts kényelmet

A szerelem akkor kezdődik, amikor az agyat elárasztja az oxitocin. A szerelmi hormonokat úgy is előidézheted, ha kényelmes, otthonos környezetet teremtesz számára. Így elkezdi elképzelni, milyen szép élete lehetne melletted és mennyire élvezni tudna mindent melletted.

13. Ha kicsinosítod magad előtte

Ha előtte öltözöl, sminkelsz és igazítod a hajad, növeled a köztetek levő intimitást. Légy óvatos azonban, nem minden tevékenységet szeretnek figyelni a férfiak (pl. a bajuszgyantázásról nem biztos hogy tudni akarnak).

14. Ne reagálj negatívan

Persze az életben előfordulnak olyan helyzetek, amikor nem lehet nem negatívan reagálni, azonban próbáljuk irányítani szavainkat és tetteinket, hisz olyat mondhatunk, amit később megbánhatunk. A férfiak nem szeretik a feszültséget, kiabálást. Egy bimbózó kapcsolatot ezek a kezdeti harcok teljesen tönkretehetnek.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást