Ez a te pasi ideálod: a születésnapod árulkodik róla

Ez a te pasi ideálod: a születésnapod árulkodik róla

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ez a te pasi ideálod: a születésnapod árulkodik róla

Hétfő

Fontos számodra, hogy olyan férfi álljon melletted, akire fel tudsz nézni. Mivel számodra is fontos a munkád és az egzisztenciád, nehezen tudnál egy bohém művészt vagy kanapén lustálkodó Pató Pált elképzelni magad mellé.

Olyan párt keresel, aki biztonságot ad, és akit tisztelhetsz azért, amit elért az életben.

Kedd

Az intelligencia mindennél fontosabb a számodra, mindegy az is, ha egy jóképű mérnököt sodor az utadba az élet, ha beszélgetés közben nem érzed, hogy sziporkáznak a gondolatai.

Mások gyakran nem is értik, mi bajon a kiszemelt pasikkal, téged azonban nem az iskolai végzettség, hanem a valódi intellektus, a különleges gondolkodásmód, az éleslátás hoz tűzbe, ami azonban sajnos csak igen kevesek kiváltsága.

Szerda

A romantika a gyengéd, nem is tudnál más mellett boldog lenni, mint aki apró meglepetésekkel színesíti meg a mindennapjaidat, és még az évek múltán is képes mindenféle őrültséget elkövetni, csak hogy bizonyítsa, mennyire fontos vagy neki.

Lehet, hogy a szerelmes filmek látványos fordulataira, versekre és szerenádra vágysz, de az is lehet, hogy beéred olyan gesztusokkal, melyekről csak ti ketten tudtok. Egy viszont biztos: szíved választottjának romantikus alaknak kell lennie.

Csütörtök

Fontos számodra a család, ezért egy férfiben is a gondoskodást, a törődést keresed. Még ha egyelőre nem is tervezel gyerekeket, akkor is elgyengülsz, ha egy pasiról el tudod képzelni, hogy jó apa lenne.

Bár megállsz a magad lábán is, mégis jól esik, ha valaki rólad is gondoskodik, ha azt érzed, hogy megbízhatsz benne annyira, hogy néha napján megengedd magadnak az elgyengülés luxusát, és rábízd, hogy megoldja valamilyen apró-cseprő problémádat.

Oldalak: 1 2

1 hozzászólás

  • I Ildikó
    2021.05.07., 21:27

    Ez maximálisan igaz!

    Válasz

Írj egy hozzászólást