Életmód / Ezotéria

Ez a te férfi ideálod: a születésnapod árulkodik róla

Szőke vagy barna? Sportos vagy mackós? Mindannyian mást találunk vonzónak egy férfiban, de a hagyomány szerint születésünk napja árulkodik arról, hogy milyen belső tulajdonság az, aminek nem tudunk nemet mondani. Téged mivel lehet levenni a lábadról?

Hétfő

Fontos számodra, hogy olyan férfi álljon melletted, akire fel tudsz nézni.

Mivel számodra is fontos a munkád és az egzisztenciád, nehezen tudnál egy bohém művészt vagy kanapén lustálkodó Pató Pált elképzelni magad mellé.

Olyan párt keresel, aki biztonságot ad, és akit tisztelhetsz azért, amit elért az életben.

Kedd

Az intelligencia mindennél fontosabb a számodra, mindegy az is, ha egy jóképű mérnököt sodor az utadba az élet, ha beszélgetés közben nem érzed, hogy sziporkáznak a gondolatai.

Mások gyakran nem is értik, mi bajon a kiszemelt pasikkal, téged azonban nem az iskolai végzettség, hanem a valódi intellektus, a különleges gondolkodásmód, az éleslátás hoz tűzbe, ami azonban sajnos csak igen kevesek kiváltsága.

Szerda

A romantika a gyengéd, nem is tudnál más mellett boldog lenni, mint aki apró meglepetésekkel színesíti meg a mindennapjaidat, és még az évek múltán is képes mindenféle őrültséget elkövetni, csak hogy bizonyítsa, mennyire fontos vagy neki.

Lehet, hogy a szerelmes filmek látványos fordulataira, versekre és szerenádra vágysz, de az is lehet, hogy beéred olyan gesztusokkal, melyekről csak ti ketten tudtok. Egy viszont biztos: szíved választottjának romantikus alaknak kell lennie.

Csütörtök

Fontos számodra a család, ezért egy férfiben is a gondoskodást, a törődést keresed. Még ha egyelőre nem is tervezel gyerekeket, akkor is elgyengülsz, ha egy pasiról el tudod képzelni, hogy jó apa lenne.

Bár megállsz a magad lábán is, mégis jól esik, ha valaki rólad is gondoskodik, ha azt érzed, hogy megbízhatsz benne annyira, hogy néha napján megengedd magadnak az elgyengülés luxusát, és rábízd, hogy megoldja valamilyen apró-cseprő problémádat.

Péntek

Imádsz nevetni, és kevés dolog vesz le jobban a lábadról, mintha egy férfi megnevettet. Általában azokat a pasikat szereted, akik a társaság lelkei, akiknek mindenre van egy csattanós poénjuk, de nem feltétlenül kell szíved választottjának ilyen harsánynak lennie.

Elég, ha csendesen, csak a te füledbe sugdossa megmosolyogtató megjegyzéseit – amíg képes megnevettetni, addig nyert ügye van nálad.

Szombat

Nincs egyszerű dolgod, ha szombaton születtél, ösztönösen vonzódsz ugyanis a rossz fiúkhoz, az alfa hímekhez, akiknek lételemük a vadászat és a trófeák begyűjtése.

Te is szívesen próbálgatod a karmaidat, éppen ezért izgat a gondolat, hogy mennyi ideig tudnál magad mellett tartani egy szabadságra született macsót.

Lehet, hogy néhányszor megégeted magadat, de ez már csak így van, amikor valaki a tűzzel játszik, de a túlságosan jó fiúkra sajnos elég hamar ráunsz.

Vasárnap

Ha vasárnap születtél, semmi sem fontosabb számodra, mint a hűség. Sok mindent hajlandó vagy elnézni, rugalmas és toleráns természeted, valamint az emberekbe vetett alapvető bizalmad segít, hogy minden pasiban megtaláld a jó és szerethető tulajdonságokat, azonban, ha úgy érzed, valaki elárult, nem tudsz többé bízni benne.

Számodra a szerelem nem fellángolás, hanem szövetség, és csak olyan mellett találod meg a boldogságot, akinek a kezébe az életedet is le mernéd tenni.