Divat / Stílus

Női fehérnemű trend: a fazonok, amelyekért megőrülnek a pasik

Női fehérnemű trend: a fazonok, amelyekért megőrülnek a pasik

Alex 26

„Én örök tanga párti vagyok! De persze nem arra a vékony csíkra gondolok, hanem a szépen kidolgozott, hátul kicsit szélesebb bugyira. Szerintem az a fazon még egy laposabb popsiból is kereket varázsol.

Mondjuk egy szép franciával is kibékülnék, abban is látok még fantáziát. Szerencsére eddig az összes barátnőm szerette a tangát, így jó sorom volt. 🙂

Lányok egy a lényeg: legyetek benne magabiztosak, mert annál szexibb látvány nincs számunkra.”

Dániel 26

„Nem tudom, lehet, hogy ezzel egyedül vagyok, de nekem nagyon tetszenek a hagyományos bikini fazonok, melyek szépen rásimulnak a női popsira.

Nyilván nem a nagyibugyira gondolok, hanem a szép, nőies fazonra. Csipke jöhet bármilyen mennyiségben, néhanapján pedig egy szép tangának is megörülök, de hagyom, hogy a barátnőm meglepjen az éppen aktuális kedvencével.

Rajta minden tetszik. :)”

Összegzés

Úgy néz ki már nem a tanga uralja a trendet a férfiak körében sem. Sokkal jobban szeretnek egy szép francia, vagy brazil fazont, némi csipkével, de a bikini és a brief is ott szerepel a lista elején. A csíktangát jobb, ha elfelejted, mert ez a legtöbb férfiből „olcsó” hatást vált ki és abszolút nincsenek odáig a látványtól.

Szerencsére a boltok kínálatából sem ez köszön már vissza elsősorban, szóval inkább merülj el a Bikini, Brief, Hiphugger, Cheeky, Boyshort és brazil fazonok kínálatában.

A legfontosabb pedig a magabiztosság, amitől az a bugyi úgy áll majd rajtad, ahogy kell.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást