5 gyakori álomkép, ami közeledő szerelmet jelent

Schuster Borka
Írta: ,
5 gyakori álomkép, ami közeledő szerelmet jelent

Sokszor még mi magunk sem vagyunk biztosak benne, mit érzünk, vagy mi készülődik körülöttünk, amikor a tudatalattink mér jelzi: szerelem van a láthatáron. Az alábbi álomképek azt jósolják, hogy hamarosan betoppan valaki az életedbe, aki fenekestül felforgatja azt. Te megálmodtad már, hogy jön a nagy Ő?

Ablak

Az ablak bonyolult és összetett álomkép, sokféle dolog szimbóluma lehet, többek között a felismerésnek, az elvágyódásnak és az új nézőpontnak is.

Ha álmodban egy ablakon nézel ki, akkor könnyen lehet, hogy a való életben is hamarosan egy olyan lépést teszel, amivel megnyitod az utat egy új szerelem felé.

Ha ablakkal álmodsz, készen állsz valami újra, lezártad a múltadat, és talán valami eddig nem végzett, új tevékenység, vagy hobbi kapcsán már a környezetedbe is került az, akivel hamarosan szerelembe esel.

Magok

A magok az újjászületést, valaminek a kifejlődését jelzik, jellemzően egy olyan dologét, amit ápolni, gondozni kell.

Ha magokat látsz, vagy magokat ültetsz álmodban, akkor elképzelhető, hogy hamarosan a szerelmi életed is szárba szökken, és ezúttal többre számíthatsz heves, de rövid románcnál.

A magok utalhatnak egy olyan szerelemre is, amely mindkettőtök részéről sok áldozattal, lemondással jár a kezdetekben, de ha mindketten kitartotok és megdolgoztok a kapcsolatotokért, akkor hamarosan learathatjátok a befektetett munka gyümölcsét.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!