Életmód / Egészség / Lélek

4 dolog, ami vonzó benned, pedig te hibának tartod

Szükséged van támaszra

Jó dolog, ha saját magad legjobb barátja vagy, és független, erős jellemed van. De azzal sincs baj, ha a nehéz időszakokban szükséged van támaszra; valakire, aki erőt ad neked, meghallgat, és segítőkezet nyújt!

Valamiért ma sokak szemében gyengeségnek számít az, ha nem tudunk valamit egyedül végigcsinálni, pedig sokszor segítséget kérni még nehezebb, mint csöndben maradni. A tény, hogy képes vagy bizalmat szavazni másoknak, és felfedni az érzéseidet, csodálatos dolog, és az embereket jó érzéssel tölti el az, ha hozzájuk fordulsz ilyen helyzetekben.

Ez nem gyengeség, hanem rendkívül szép tulajdonság!

Lassú vagy

Manapság mindenki siet, rohan, és egy állásinterjún is az számít pozitívumnak, ha gyors vagy. Gyorsan tanulsz, gyorsan végzed a munkád, gyorsan alkalmazkodsz… Ezért ha te egy kicsit lassabb vagy, mint a többség, sokszor hallhattad már, hogy ez negatívum.

Amikor lassan készülsz össze indulás előtt, óvatosabban végzed a munkád, vagy akár a kapcsolatodban is próbálsz lassan előre haladni, az emberek kritizálhatnak. Pedig valójában ez is egyike a legvonzóbb tulajdonságaidnak! Hiszen te azon kevesek közé tartozol, akik a minőséget részesítik előnyben a mennyiséggel szemben, és kiélvezed az élet apróbb dolgait is.

Nincs azzal baj, ha ezt nem a többség tempójában teszed, hiszen nem véletlenül tartja a mondás: lassan járj, tovább érsz!

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást