Életmód / Ezotéria

Mi a csillagjegyed? Mutatjuk, melyik illóolaj illik hozzád a leginkább

Mi a csillagjegyed? Mutatjuk, melyik illóolaj illik hozzád a leginkább

Kos

A Kosok hajlamosak arra, hogy gondolkodás nélkül mindenbe beleugorjanak, ennek pedig az lehet a vége, hogy elég nagy káosz közepén találják magukat.


Miért néz meg először a férfi? Ez a tulajdonságod ragadja meg a csillagjegyed szerint


A citrom, ami a megújulás, a tiszta, friss gondolatok illóolaja, segít nekik, hogy rendet tegyenek maguk körül, leszámoljanak a negatív gondolatokkal és félretegyék a problémáikat, rendszerezzék a feladataikat, és a korábbi problémák hátrahagyásával, friss gondolatokkal, tettre készen álljanak egy új feladathoz.

Bika

A Bikák hajlamosak magukban tartani a problémáikat, és hisznek benne, hogy ha a munkába temetkeznek, akkor idővel minden gondtól megszabadulhatnak. Valójában azonban sokkal érzékenyebbek, mint amilyennek látszanak, ezért különösen fontos számukra, hogy le tudják tenni a terheiket.

A borókafenyő, ami kifejezetten a méregtelenítést segíti elő, a negatív gondolatoktól is megszabadítja a Bikákat, segít nekik maguk mögött hagyni a feszültséget és az esetleges keserűséget, így jobban érezhetik magukat, megkönnyebbülnek.

Ikrek

Az Ikrek hajlamosak a különböző légúti panaszokra, megfázásra, mert egyszerre több hangot is képesek megütni, mindig mindenkivel megtalálják, hogyan kell beszélni, ez azonban oda vezethet, hogy néha elveszítik a saját hangjukat.

A borsmenta enyhíti a megfázásos tüneteket, jót tesz a toroknak, miközben a szellemi frissességet is segíti, így az Ikrek nem fog elveszni összetett személyiségében, és ismét rátalál a saját gondolataira, saját szavaira is.

Rák

A Rákoknak ajánlott a kezük ügyében tartani néhány csepp yalng-yalng illóolajat, mert ez az aroma segít nekik, hogy ellazuljanak, csökkenti a stressz és a szorongás tüneteit, ami gyakran keseríti meg a Rákok mindennapjait.

Az ylang-ylang biztonságérzetet ad, csökkenti a depresszió tüneteit, így segíthet a Rákoknak önbizalmuk megerősítésében, és abban, hogy ne csak elérjék a céljaikat, de jól is érezzék magukat közben.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást