Ez a 4 csillagjegy jellemzően későn alapít családot – Közéjük tartozol?

Ez a 4 csillagjegy jellemzően későn alapít családot – Közéjük tartozol?

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ez a 4 csillagjegy jellemzően későn alapít családot – Közéjük tartozol? / 2. oldal

A Szűz

A Szűz egy rendkívül gondoskodó csillagjegy, ám hajlamos lehet túlgondolni és bonyolítani a dolgokat, így nem ritka, hogy az utolsók közt kullog, ha a családalapításról van szó.

Gondoskodó típus, rendkívül szeretetre méltó, mégis roppant nehéz vele dűlőre jutni, ugyanis sok esetben úgy hiszi, hogy ő az, aki mindenkinél mindent jobban tud. Ez pedig a párjának hamar az idegeire mehet, hiszen ki bírja elviselni a folytonos és véget nem érő elégedetlenkedést?

Magasak az elvárásai, éppen ezért elképzelhető, hogy a párkeresés nála hosszú évekig is eltarthat, grátisz nehezíti a dolgát, hogy nehezen tudja kifejezni az érzéseit. Ha azonban ezeken képes túllendülni, akkor nagyon boldog családi életet élhet, hiszen gondoskodásával és szeretetével elhalmozza a családját.

A Kos

A Kosról tudvalevő, hogy az egyik legszenvedélyesebb jegy, mégis pont céltudatossága az, ami megnehezíti számára a párkeresést.

Ugyan pontosan tudja, hogy mit akar az élettől, ám lelkesedése gyakran visszatetsző lehet az ellenkező nem számára. Hajlamos lehet ugyanis túl sok mindent akarni egyszerre, ezzel pedig megrémítheti és elijesztheti a másikat.

Ha párkapcsolatról van szó, akkor túl nagy reményeket táplál már az elején, emiatt nem ritka, hogy csalódik, az évek pedig csak mennek. Ha azonban családalapításra adja a fejét, akkor a párja biztos lehet benne, hogy minden szeretetét és csodálatát megkapja, a gyermekei pedig szinte biztos, hogy sosem fognak unatkozni mellette.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást