Életmód / Ezotéria

Ez a 4 csillagjegy jellemzően későn alapít családot

A Vízöntő

A Vízöntőt nem ritka, hogy az állatöv kísértetének is nevezik, így talán egyáltalán nem meglepő, hogy éppen ő az, aki nagy valószínűséggel az utolsók közt alapít majd családot.

A Vízöntő alapvetően nagyon mély érzésű csillagjegy és nagyon szeretne közel kerülni a leendő párjához, ám a gond mégis az, hogy bár vágyik az erős párkapcsolatra, a mély érzésektől mégis megrémül.

Ugyan nagyon barátságos és kedves típus, mégis az érzéseit nagyon nehezen mutatja ki, éppen ezért párja úgy érezheti, hogy a Vízöntő rejteget előle valamit. Ha azonban ezen képes túllendülni és jobban befogadni az érzelmeket, akkor boldog és harmonikus kapcsolatban lehet része.

A Bak

A Bakokkal az a baj, hogy munkamániásak, ez pedig egyértelműen kihat a kapcsolataikra is. Éppen ezért egyáltalán nem meglepő, hogy nagyon sokáig van egyedül és már tényleg kvázi az utolsó pillanatban merül fel benne a családalapítás gondolata, már, ha egyáltalán felmerül.

Ráadásul az elvárásai is elég magasak, olyanok, amiknek borzasztó nehéz megfelelni, pedig igazán jó partner lehetne, hiszen megbízható, hűséges és a klasszikus családmodell elkötelezett híve.

Ellenben nagyon makacs és a kompromisszumokra is nehéz rávenni, ám ha ez sikerül, akkor egy nagyon mély érzésű személyt ismerhetünk meg benne, akinek a családja később még a munkánál is sokkalta fontosabbá válhat.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

A Szűz

A Szűz egy rendkívül gondoskodó csillagjegy, ám hajlamos lehet túlgondolni és bonyolítani a dolgokat, így nem ritka, hogy az utolsók közt kullog, ha a családalapításról van szó.

Gondoskodó típus, rendkívül szeretetre méltó, mégis roppant nehéz vele dűlőre jutni, ugyanis sok esetben úgy hiszi, hogy ő az, aki mindenkinél mindent jobban tud. Ez pedig a párjának hamar az idegeire mehet, hiszen ki bírja elviselni a folytonos és véget nem érő elégedetlenkedést?

Magasak az elvárásai, éppen ezért elképzelhető, hogy a párkeresés nála hosszú évekig is eltarthat, grátisz nehezíti a dolgát, hogy nehezen tudja kifejezni az érzéseit. Ha azonban ezeken képes túllendülni, akkor nagyon boldog családi életet élhet, hiszen gondoskodásával és szeretetével elhalmozza a családját.

A Kos

A Kosról tudvalevő, hogy az egyik legszenvedélyesebb jegy, mégis pont céltudatossága az, ami megnehezíti számára a párkeresést.

Ugyan pontosan tudja, hogy mit akar az élettől, ám lelkesedése gyakran visszatetsző lehet az ellenkező nem számára. Hajlamos lehet ugyanis túl sok mindent akarni egyszerre, ezzel pedig megrémítheti és elijesztheti a másikat.

Ha párkapcsolatról van szó, akkor túl nagy reményeket táplál már az elején, emiatt nem ritka, hogy csalódik, az évek pedig csak mennek. Ha azonban családalapításra adja a fejét, akkor a párja biztos lehet benne, hogy minden szeretetét és csodálatát megkapja, a gyermekei pedig szinte biztos, hogy sosem fognak unatkozni mellette.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást