Alig 2 hónap után összeköltöztünk: ez lett a végeredménye

Alig 2 hónap után összeköltöztünk: ez lett a végeredménye

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Alig 2 hónap után összeköltöztünk: ez lett a végeredménye

A szabály az: várj csendben

Ha valamiről, akkor a kapcsolatokról aztán tényleg rengeteg szabály szól, ami kőbe vési, hogy milyennek is kellene lennie két ember viszonyának: kezdve azzal, hogy a szerelem férfi és nő között szövődik, aszocializáció, a társadalom vagy a média számos más normát is beültetvagy benntart  a köztudatban. Elég egy gyors Google keresés, és máris látni fogod: mennyi időt kellene együtt töltenetek, hányszor normális egy héten szeretkezni, kinek kellene otthon maradni a gyerekkel, ki vigye le a szemetet. És persze, a valaha volt legfontosabb szabály, amit már az óvodában megtanítanak minden kislánynak: Ne. Várj. El. Semmit.

Hogy miért?

Mert a férfiak megijednek, a férfiak elmenekülnek.

Ha követelőző vagy, nem kellesz majd senkinek. Úgyhogy ülj csendben, és reménykedj, hogy a dolgok legalább többé-kevésbé az elképzeléseid szerint alakulnak.

Bizonyos dolgok abszolút tabunak számítanak: esküvőről, gyerekről, összeköltözésről, általában jövőképről beszélni szigorúan tilos az első randikon, és eleve jobb, ha ezeknek a témáknak a felvetését a férfire hagyod. Túlságosan korán elköteleződni egyébként sem érdemes, mert aztán a „rózsaszín köd” felszívódik majd, és minél többeknek újságoltad el a boldogságodat, annál többek előtt kell majd bevallanod, hogy a kapcsolat mégis kudarcot vallott, és a társadalom szemében bukott ember leszel. Esetleg még azt is megkapod, hogy látod, ez történik, ha nem követed a szabályokat. Legközelebb okosabb leszel.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást