„Péter félreértette a kedvességet…” – Társfüggőség férfiaknál

„Péter félreértette a kedvességet…” – Társfüggőség férfiaknál

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / „Péter félreértette a kedvességet…” – Társfüggőség férfiaknál

Évek óta kollégák voltak, látásból ismerték is egymást, de a köszönésen túl nem történt köztük semmi. A barátnőmnek (nevezzük most Annának), fel sem tűnt a jelenléte, aminek több oka is volt: a leginkább mérvadó az, hogy boldog családi életet élt a férjével és két, közös gyermekükkel.

Egy közös projekt során azt úgy alakult, hogy együtt kellett dolgozniuk Péterrel, így alkalom nyílt arra, hogy személyesen és az online térben is többször találkozzanak. Annának először nem tűnt fel semmi, ő ugyanis meglehetősen nyitott és kedves személyiség, megszokta, hogy többnyire vele is hasonlóan viselkednek az emberek.

Aztán gyanús lett neki a dolog, amikor Péter egyre sűrűbben küldte az e-maileket. Rövid időn belül nagyon egyértelmű lett a helyzet, az üzenetek egyre személyesebbé váltak, és már nem koncentrálódtak az e-mailes fiókra, vagy éppen a szakmai egyeztetésekre. Azt gondolom, Annának egy kicsit imponált a közeledés, de jól ismerem ahhoz, hogy tudjam, ő egy laza flörtnél többe semmiképpen se menne benne. 

Elkezdett beavatni a történésekbe

Péternek semmilyen információ nem utalt az adatlapján arra, hogy kapcsolatban élne és nem is gondolt erre, hiszen egyértelműen érezte, hogy flörtölni próbál vele. Anna viszont rendszeresen tudatta, hogy bár élvezi a beszélgetéseket és barátként kedveli Pétert, kitart a házassága mellett.

Sokszor visszaterelte a levelezés medrét a hétköznapi témákra. Beszélt neki a kisfiairól, a testvérek közötti vitákról, de természetesen szóba kerültek a hobbik, a munkahelyi kérdések is, mint közös téma. Azt mondta nekem, hogy szívesen beszélget vele, de nem tudja, hogyan tehetné ennél egyértelműbbé, hogy számára ez valóban csak egy kedves, kollegiális viszony, semmi több.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást