Teljesen mindegy ki az eseted, mert a kémia legyőzi a szőke herceget

Teljesen mindegy ki az eseted, mert a kémia legyőzi a szőke herceget

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Teljesen mindegy ki az eseted, mert a kémia legyőzi a szőke herceget / 2. oldal

Megérdemled a lehengerlő szerelmet

Lehet, hogy nagyon filmbeillő, amit mondok, de szerintem mindenki megérdemli a nagybetűs SZERELMET. Amikor kezdetben a másik minden egyes felbukkanásakor hatalmasat dobban a szíved, amikor össze-vissza beszélsz előtte. Vagy mikor együtt fedezitek fel a másik legmélyebb bugyrait, majd a kezdeti lángolás után kezdetét veszi az igazi kaland, mely során egymás tökéletes társaivá fejlődhettek. Ez kicsit messze áll a gyerekes álmodozástól??? Nagyon! Szerencsére! Mert bár a szerelem olyan, mintha egész nap töménytelen mennyiségű csokit tömnél magadba, egy idő után a csokiból is eleged lenne.

Valóban isteni érzés a rózsaszín ködben úszkálni, de legalább ennyire isteni érzés megtapasztalni, hogy van valaki, aki kitart melletted még a legrosszabb időszakokban is.

Igen, az egész valószínű, hogy Ő nem olyan lesz, akiről kislányként álmodoztál, hanem valaki sokkal jobb. Sőt, vannak olyan szerelmek, melyek nem arról szólnak, hogy a két fél mennyire illik össze, hanem hogy mit és hogyan tesz meg azért, hogy működjön a kapcsolatuk. Amihez valljuk be, rengeteg energia szükséges. Idővel és persze rengeteg munkával válhat valaki tökéletes lelki társsá. Ez nem valamilyen rózsaszín maszlagba bújtatott dolog, ez a kőkemény valóság, amiben a szerelmesek megmutatják sebezhető, szerethető, gondoskodó, undok és haragos oldalukat is.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást