Nem hord leggingst egy keresztény nő, hogy ne csábítsa bűnre a férfiakat

Nem hord leggingst egy keresztény nő, hogy ne csábítsa bűnre a férfiakat

Címlap / Stílus / Divat / Nem hord leggingst egy keresztény nő, hogy ne csábítsa bűnre a férfiakat

Veronica Partridge egy amerikai anyuka, aki blogot ír a mindennapjairól – legfőbb témái a családja, de sokszor ír a kereszténységről is, hiszen férjével mindketten gyakorolják a vallásukat. Úgy tűnhet, hogy a sztori eddig nem szól másról, mint egy otthon lévő anyuka hobbijáról – egy nemrégi blogbejegyzését azonban csaknem 70 ezren osztották meg, és hatalmas indulatok szabadultak el.

„Megbeszéltem a férjemmel, és nem hordok többet leggingset”

Veronica ugyanis nemrég arról írt, hogy egy ideje már gondolkodott azon, hogy a szinte minden formát megmutató leggings vagy jóganadrág nem kifejezetten jó választás, ha utcára megy valaki. Ahogy írta, a férjével is megvitatta a dolgot, és miután ő bevallotta, hogy még számára is nehéz nem „úgy” nézni egy jóganadrágot viselő nőre, Veronica végső döntést hozott.

„Rájöttem, hogy ha ez még a férjem számára is, aki hívő, szerető, gondoskodó és elkötelezett, ennyire nehéz dolog, akkor mennyire nehéz lehet a többi férfinak? Nem akarok olyan gondolatokat ébreszteni bennük a testem iránt, amit mindenkinek csak a saját felesége iránt kellene éreznie, ezért a jóganadrág (számomra) csak otthon elfogadható viselet, vagy akkor, ha olyan felsőt hordok, ami biztosan eltakar” – írta a blogjában.

Veronica azt is hozzátette, hogy szeretne jó példát mutatni a lányának, és megtanítani neki, hogy egy nőt nem a teste tesz értékessé vagy izgalmassá, hanem „az a személyiség, amit Isten adott neki”.

Fotók: veronicapartridge.com

Elszabadultak az indulatok

És hogy miért kavart ekkora port az, hogy Veronica hord-e az utcán jóganadrágot, vagy sem? A legtöbbeknek az indokkal van bajuk: számos kommentelő úgy gondolja, hogy ez az eset iskolapéldája annak, amikor a nőket teszik felelőssé az ellenük elkövetett erőszak ellen, azért, mert kihívó ruhát viseltek.

„Miért kellene mindig nekem tennem valamit azért, hogy a férfiaknak könnyebb legyen?” – írta az egyik felháborodott kommentelő.

VIDEO Van egy sminktrükk, amitől nagyobb és igézőbb lesz a szemed

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»