A leggyakoribb okok, amiért azt érzed, hogy valaki másnak az életét éled

A leggyakoribb okok, amiért azt érzed, hogy valaki másnak az életét éled

Címlap / Életmód / Lélek / A leggyakoribb okok, amiért azt érzed, hogy valaki másnak az életét éled / 2. oldal

Nem a megfelelő emberekkel veszed körül magad?

Az ember társas lény, és a körülötte lévő társak alapvetően meghatározzák az életét.

Ha negatív beállítottságú személyek vannak a közeledben, akik nem hisznek sem saját magukban, sem pedig benned, ráadásul a körülmények folytonos hibáztatása mellett áldozati szerepben tetszelegnek, ideje beindítanod a szűrő gépezetet!

Keress olyanokat, akik szárnyakat adnak neked ahelyett, hogy minduntalan lerángatnának a földre – vagy még annál is mélyebbre!

Amennyiben jobb, boldogabb életet szeretnél, itt az ideje megalkotni az alapjait, ez pedig csakis a megfelelő társasággal lehetséges.

Vannak határaid?

„Kinek ne lennének?” – kérdezhetsz vissza némileg jogosan, hiszen a racionális tudat szinte minden élethelyzetben szab egy limitet, mintha meg akarná akadályozni, hogy elfecséreld az energiádat holmi légvárépítésre.

Ez azonban csúnyán visszaüthet, hiszen az első sikerek megvalósulása után tudattalan önszabotázshoz vezethet. Ha úgy érzed, hogy mostanában sok új és izgalmas impulzus ért, egyáltalán nem kell elkönyvelned, hogy biztosan lejtmenet fog következni.

Szörfölj inkább az élet hullámain: igyekezz meglovagolni őket, és ha olykor ledobnak, hát nyerd vissza mielőbb az egyensúlyodat, és állj fel! A határok igazából az elméd szüleményei, így te magad teremted meg őket.

A tökéletes alkalomra vársz?

„Majd egyszer, ha…” Sajnos így kezdődik a legtöbb ember álom-megvalósítási stratégiája. Pedig az egyik lehető legrosszabb, amit megtehetsz magaddal, hogy külső körülményekre bízod a boldogulásodat.

Ki mondta, hogy csak akkor randizhatsz, ha végre sikerül leadnod azt az öt kilót, vagy akkor kérhetsz fizetésemelést, ha egy hétfő reggelen mosolyogva toppan be a főnököd? A boldogság titka, hogy ne várj a megfelelő pillanatra, hanem te magad teremtsd meg azt! 

Te hogy állsz az álmaid megvalósításával, milyen hosszú a lista?

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást