Ilyen hatással van rád a Hold-jegyed, csillagjegyed szerint

Ilyen hatással van rád a Hold-jegyed, csillagjegyed szerint

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ilyen hatással van rád a Hold-jegyed, csillagjegyed szerint / 2. oldal

Mindenki tudja, mi a napjegye, pedig a méltatlanul mellőzött holdjegyünk az, ami sok esetben hitelesebb képet ad személyiségünk rejtett, ösztönös oldaláról. A holdjegy az a jegy, amelyben a Hold a születésünk pillanatában állt és így kell kiszámolni:

Rák

A Rák holdjegyű ember érzékeny és nehezen engedi el a múltat. Ösztönösen gondoskodó természet, akinek fontos az otthona kényelme és biztonsága. Nála mindenki vigasztalásra lel, szeretteivel rendkívül törődő.   

Oroszlán

Akinek a holdjegye Oroszlán, az büszke ember, olyannyira, hogy állandó rajongást vár a környezetétől. Különlegesnek tartja magát és az is, továbbá szenvedélyesen és odaadóan szeret. Nagylelkű és kedves, de ha valaki megsérti, azt sosem felejti el. 

Szűz

A Szűz holdjegyű ember önmaga legfőbb kritikusa, aki mindent túlanalizál. Szereti a rendet és rendezettséget, sokszor ebbe menekül az érzelmei elől. Intelligens és önzetlen, aki másokat többnyire maga elé sorol.

Mérleg

Akinek a Mérleg a holdjegye, előtérbe helyezi emberi kapcsolatait és mindent megtesz, hogy másoknak jó legyen akkor is, ha neki emiatt hatalmas kompromisszumokat kell hoznia. Békére és harmóniára törekszik, kerüli a konfliktust.

Skorpió

A Skorpió holdjegyű ember magas hőfokon ég, mély érzelmű és igen impulzív. Nem fél az ismeretlentől, de haragtartó és bizalmatlan. Fél, hogy megégeti magát, de ha valakinek megnyílik, azt nagy szenvedéllyel szereti.

Nyilas

Akinek a holdjegye Nyilas, az mindennél jobban vágyik a szabadságra mind fizikai, mind érzelmi szinten, ami miatt mások számára érzéketlennek tűnhet. Intelligens és legfőbb vágya, hogy minél jobban megismerje a világot, ezért képtelen egyhelyben maradni.

Bak

A Bak holdjegyű ember úgy érzi, mintha nagy felelősség nyomná a vállát. A megszokott kerékvágásban érzi jól magát, a régi szokások adnak neki biztonságot. Hatalmas igazságérzete van, rendkívül szorgalmas és fáradhatatlanul dolgozik szeretteiért.

Vízöntő

Akinek a Vízöntő a holdjegye, az a lelke mélyén igazi forradalmár, aki mégis objektíven látja a világot, amit jobbá szeretne tenni. Zabolátlan, szabadelvű természet, aki intelligens és szívén viseli az emberiség sorsát.

Halak

Akinek a holdjegye Halak, szeret elmenekülni a kemény valóság elől a saját álomvilágába. Spirituális és hajlamos az önfeláldozásra. Olyan emberi kapcsolatokra vágyik, ahol szabadon kifejezheti odaadó, mély érzelmeit.

VIDEO Így készíts pár perc alatt merész, füstös szemsminket

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»