Haj / Stílus

7 frizura kislányoknak, amit már bébihajból is elkészíthetsz

7 frizura kislányoknak, amit már bébihajból is elkészíthetsz

Mire figyelj?

Vannak események, amikre érthető módon szeretnénk, ha a kislányunk a lehető legcsinosabb lenne: ilyen például egy esküvő, egy születésnap vagy egy fotózás, de vannak, akik a hétköznapokban is szívesen készítenek bűbájos frizurát a kicsiknek. Amíg a gyerkőc is benne van, addig ebből remek anya-lánya program lehet. Csak arra figyelj, hogy mindig megfelelő méretű csatokat és hajgumit használj, valamint ne készíts olyan szoros copfokat, amik kényelmetlenek lennének az érzékeny kis fejbőrnek. És készülj fel lelkiekben, hogy megtörténhet, hogy a pici 10 perc után összeborzolja, vagy egy fejen állással tönkreteszi a gondosan megkomponált frizurát. Elvégre ez a kor a játékról és a felfedezésről szól, és erre néha be kell áldozni a jólfésültséget is.

1. Színes copfok

Ezt a féloldalra fésült, három copfból készített hajat a tökéletes választék mellett a színes hajgumik teszik különlegessé. Csak válassz le egy szekciót a frufruból, oszd három részre és tedd bele a színes kiegészítőket.

 

2. Egymásba fonódva

Az előző frizura kicsit továbbgondolt változata. A hajat itt középen elválasztották, majd mindkét oldalt három részre osztották. A trükk az, hogy az első copfot bele kell fűznöd a másodikba, a másodikat pedig a harmadikba, mindkét oldalon.

 

3. Dupla masni

A két kicsi copf a fejtetőn igazi klasszikus babafrizura, amit már rövidebb hajból is elkészíthetsz. Egy-egy masnival a copfok tövében pedig még bűbájosabbá teheted, ráadásul ha színben passzol az öltözékéhez, még stílusosabb lesz vele a kis trendcsináló.

 

Még több gyönyörű ötletet találsz a következő oldalon. Kattints ide a lapozáshoz >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást