Szerelem / Párkapcsolat

5+1 alig észrevehető jel, hogy a kiszemelted fülig szerelmes lett beléd

Már egy ideje ismeritek egymást, de nem tudsz kiigazodni rajta? Lehet, hogy titkon beléd szeretett a pasi, csak még nem adta tudtodra? Most kiderítheted, mit érez valójában! Olvasd el cikkünket, amelyben eláruljuk, mik az árulkodó jelek!

Bemutat a családjának és a barátainak

Bár még nem történt semmi komoly köztetek, mégis bemutat a baráti társaságának, akkor valóban fontos vagy neki.

Ha pedig már odáig is eljutottatok, hogy összefutottatok a választottad családtagjaival és ettől zavarba sem jött, akkor nagy az esély rá, hogy valóban beléd szeretett.

A pasik számára igen komoly lépcsőfoknak számít a partner bemutatása a családnak, így ha már ez meg is történt, van okod az örömre!

A szeme elárulja

Bárhogyan is akarja titkolni, biztos lehetsz benne, hogy a tekintete el fogja árulni az igazi érzelmeit.

Ha a szemébe nézel és valóban beléd szeretett, akkor látni fogod benne a kedvességet és a szeretetet. Ahogyan a testbeszéd, úgy a tekintet is beszédes lehet, sugárzik belőle az érzelem.

Az is gyanús lehet, ha sokszor összenéztek, és az az érzésed, hogy bámul, de amikor ránézel, hirtelen elkapja a tekintetét.

Gyakran megérint

Ha a srác szerelmes beléd, akkor előbb-utóbb igyekszik hozzád minél közelebb férkőzni. Míg először csak beszélgettek, a gyakori találkozások során már előfordulhat, hogy néha finoman megérinti a karodat vagy a hátadat.

Ha esetleg a kezedet is megfogja, ne húzd el, hanem szorítsd meg kissé, hogy jelét add annak, ő is tetszik neked.

Amikor pedig eljuttok az ölelésig, akkor talán már nem is kell olyan sokat várnod arra, hogy elcsattanjon az első csók.

Jobban meg akar ismerni

Ugye, neked is rengeteg olyan ismerősöd van, akiket csak felületesen ismersz? Ha azonban azt veszed észre, hogy a kiszemelted nem csak annyit kérdez meg tőled, hogy-hogy vagy, hanem mélyebb dolgokat is tudni akar rólad, akkor nagy valószínűséggel tetszel neki.

Jó jel, ha szeretné részletesen megismerni az életedet, őszintén érdeklődik a munkádról, céljaidról és a hobbijaidról.

Lemondja a programjait, hogy veled legyen

Ha tudod, hogy a kiszemeltedet épp meghívták egy buliba a barátai, ő mégis inkább úgy dönt, bulizni máskor is lehet és inkább veled tölti az időt, akkor jó úton jártok!

Csak egy szerelmes férfi mond le a szórakozásról és választja inkább a szívéhez közel álló nőt. Biztos lehetsz benne, hogy különlegesnek tart, különben nem vesztegetné rád az időt.

A gyönyörű barátnőid helyett inkább veled beszélget

Előfordult már olyan veled, hogy egy nagyobb társasággal voltál valahol és azt vetted észre, hogy a pasik leginkább a csinosabb barátnőiddel beszélgetnek?

Ez mindennapi jelenség, hiszen az emberek többsége szeret flörtölni és udvarolni.

Ha azonban a kiszemelted odamegy hozzád és inkább veled beszélget az este folyamán, akkor az egyet jelent: téged sokkal többre értékel, mint másokat, sőt, akár az is lehet, hogy titkon vagy tudat alatt már egy kicsit beléd is zúgott.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást