Szerelem / Szex

10 dolog, amiért szeretkezés közben sóvárognak a pasik

10 dolog, amiért szeretkezés közben sóvárognak a pasik

6. Szeretné, ha a nő elmondaná, hogy szereti

Minden férfi titkos vágya, hogy kitalálja a nő buja vágyait, de mivel nem rendelkezünk természetfeletti tulajdonságokkal, a srácok szeretnének pozitív megerősítést.

A nő legyen tehát nyílt és modja el milyen tehcnikával lehet neki örömet okozni.

7. Szeretné, ha a nő pajkos lenne

A nők gyakran félnek pajkosnak és “rossz kislánynak” lenni, mert nem akarnak más képet mutatni magukról, mint egyébként. De a férfiak szeretnék, hogy a nő buja és vad legyen az ágyban, és mutasson valami újat önmagából.

Kezdeményezz egy új pozíciót, légy szenvedélyes és nyitott a szexuális játékokra.

8. Szereti az izgalmas meglepetést

Ahhoz, hogy egy férfi teljesen kész legyen, olyan erotikus élményben kell részesülnie, amitől úgy érzi becsavarodik.

Ehhez a legjobb módszer ha tehetetlennek érzi magát a nővel szemben. És itt lépnek be a képbe a különböző kötözős, vagy a jégkockás hideg-meleg játékok.

9. Szereti a változást

Ez nem azt jelenti, hogy más nővel szeretné, csak egyszerűen nem akarja, hogy a szex unalmassá váljon. Ezért változtassátok gyakran a pozíciókat, helyszíneket és a cselekményt, hogy minél élvezetesebb és érdekesebb legyen a szexuális élmény.

Tipp: jó segédeszköz a sikosító, vibrátor vagy bilincs. A szex pózok is kombinálhatók, a klasszikus misszionáriust lehet a végére hagyni, hogy az örömök igazán ki tudjanak teljesedni.

10. Birtokolni akarja a nőt

A legjobb módja annak, hogy a nő kihozza a szexuális vadállatot a srácból, ha védtelennek és “alsóbbrendűnek” játssza el magát.

Furcsa, ahogyan a férfiak igénylik azt, hogy a teremtés koronájának érezzék magukat, és a nő a védtelen, gyenge teremtmény, aki fölött “uralkodhatnak”. Ilyenkor tudnak a férfiak igazán szenvedélyessé és intenzívvé válni.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást