Nesze neked, ISO!

Felejtsd el azt, amit eddig a sajtokról tapasztaltál. Amit itt készítenek az első ötben benne lesz. A sajtkészítés itt hagyomány. Olyan hagyomány, mint mondjuk nálunk a házikolbász vagy házi pálinka készítése.
Minden sajtnak más és más mintázata van, aszerint, hogy miből és hogyan készült.
A „hegyen” láthatsz igazi sajtkészítőket, munka közben – profizmussal, tudással.
Egy kis sátortetős, félig a földbe süllyesztett faházikóban készül a sajt, és ott is füstölik. Férfiak készítik, hagyományos technológiával, kézzel.
Nincs rozsdamentes tál, sem sterilitás, viszont bokáig ülnek a savóban, és bizony bagóznak sajtkészítés közben… és mily meglepő, a sajt finom, és nincs sem ételmérgezés, sem járvány…
Minden sajtnak más és más mintázata van, aszerint, hogy miből és hogyan készült.
A „hegyen” láthatsz igazi sajtkészítőket, munka közben – profizmussal, tudással.
Egy kis sátortetős, félig a földbe süllyesztett faházikóban készül a sajt, és ott is füstölik. Férfiak készítik, hagyományos technológiával, kézzel.
Nincs rozsdamentes tál, sem sterilitás, viszont bokáig ülnek a savóban, és bizony bagóznak sajtkészítés közben… és mily meglepő, a sajt finom, és nincs sem ételmérgezés, sem járvány…
2 hozzászólás
Emerich
2021.09.25., 15:48Jó hely lehet, szeretem a formás női fenekeket, és ha még büntetlenül meg is foghatom, az egy főnyeremény számomra.
Altemann
2022.06.05., 07:09Mi történhet? Legfeljebb nem fényképeznek le.