Úgy érzem nem vagyok egyedül. Így üzenhetnek neked a túlvilágról!

Úgy érzem nem vagyok egyedül. Így üzenhetnek neked a túlvilágról!

Címlap / Életmód / Ezotéria / Úgy érzem nem vagyok egyedül. Így üzenhetnek neked a túlvilágról!

Furcsa, megmagyarázhatatlan érzések sorozata

Van, akinek nehéz elsőre befogadni a tényt, hogy talán nincs egyedül saját otthonában. Sokan félelemből, míg mások egyszerűen csak a hit hiánya miatt döntenek a tagadás mellett. Azonban, ha elhisszük, hogy az életnek van egy egészen mély értelme is, talán azt sem olyan nehéz megemészteni, hogy az embert nem a fizikai teste határozza meg.

Tudom, ez pont az a témakör, ami nem mindenki számára befogadható és szerintem nem is dolgunk egymást győzködni a különböző álláspontokról. Mégis, még a legnagyobb hitetlenek szájából is hallom olykor, hogy megmagyarázhatatlan érzések fogták el őket otthonukban. Természetesen ezek az események nem csak otthon érhetnek bennünket, de legtöbbször az az a hely, ahol bárki jobban érzékelhet.

A horrorfilmekben általában ezeket az entitásokat félelmetes, gonosz alakokként ábrázolják, miközben a valóságban teljesen más okokból akarnak emberekkel kapcsolatba kerülni. Leginkább segítő szándékkal közelednek, vagy egyszerűen csak eltévedve keresik helyüket az ő világukban, ami sokszor keresztezheti a miénket. Ám legtöbbször igaz, hogy csak elég kérned és távoznak mellőled.

Sok esetben, viszont akár segítségedre is lehetnek, sőt akár kérhetsz is tőlük. Persze laikusként nem feltétlenül tiszta, hogy éppen milyen entitást érzékelünk, de ha hallgatunk belső megérzéseinkre, akkor tudhatjuk, hogy jó, vagy rossz érzés társul mellé. Azért nem tanácsolnánk, hogy innentől kezdve a legapróbb zajt és árnyékot is ezzel párosítsd, de ha már régóta érzed, hogy nem  vagy egyedül, akkor gyanakodhatsz rá, hogy ez tényleg így is van.

Üzenetek tőlük neked!

Spirituális tanítások szerint egész életünket végigkísérik segítőink, akiket hívhatunk őrangyaloknak, szellemeknek, tündéreknek, manóknak, gyakorlatilak bárhogy, ami a mi hitvallásunkba belefér. El is képzelhetjük, hogy ilyen alakban sietnek segítségünkre és kérhetjük is őket, hogy így jelenjenek meg akár álmunkban. Mert akár álmaidon keresztül is kapcsolatba léphetnek veled és közölhetnek fontos információkat rólad.

Olyan információkat, melyeket lehet, hogy a legszívesebben a szőnyeg alá söpörnél, de ők mégis felhívják rá a figyelmedet.

Aztán az is lehet, hogy a lakásod bizonyos pontjain folyamatos hideg-meleg érzet fog el, mindenféle különösebb ok nélkül. Állítólag életünk utolsó szakaszában már nagyon is jól érzékeljük ezt a másvilágot, egyre több mindent látunk, mert fél lábbal már nem itt vagyunk. Mindaddig a pontig azonban legtöbben csak érzékelünk.

Van úgy, hogy sugallattal szeretnének valamit a tudtunkra adni és ezt úgy képzeld el, hogy ilyenkor tényleg a fülünkbe súghatnak dolgokat, melyek aztán spontán gondolatként jelenhetnek meg hirtelen az elménkben. Ha kéred, akkor ezt a fajta élményt gyakrabban is átélheted, mert minden segítséget megadhatnak hozzá. Spirituális élménybeszámolókból tudom, hogy olyan is akadt, aki minden éjjel arra ébredt, hogy valaki folyamatosan fújja az arcát. Ezt először megtapasztalni félelmetes, másodszor idegesítő, harmadszor pedig már kikívánkozik az emberből a „Mit akarsz tőlem?” kérdés.

Ekkor kérhetsz konkrétabb választ is akár. Előfordulhat, hogy üzenni akarnak neked, de mivel eleinte roppant nehéz ezeket az üzeneteket dekódolni, kaphatsz pontosabb útmutatást is. Bár kezdetben ijesztő lehet velük kapcsolódni, nincs mitől tartanod, mert az irányítás mindig a te kezedben van és bárkit elküldhetsz otthonodból, aki mellett negatív energiákat tapasztalsz.

VIDEO A 3 legszebb party smink 2024-re

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!