5+1 mérgező csillagjegy-pár, akik semmiképpen sem illenek össze

5+1 mérgező csillagjegy-pár, akik semmiképpen sem illenek össze

Címlap / Életmód / Ezotéria / 5+1 mérgező csillagjegy-pár, akik semmiképpen sem illenek össze

Az alábbi horoszkópok ugyanis egyáltalán nem illenek egymáshoz hosszú távon!

1/6. A Kos és a Bika

Ez a két csillagjegy a barátságban nagyon jó párost alkot, de ha szerelemről van szó, már kevésbé illenek össze. Ott van a Kos, akinek szüksége van az izgalmakra, a kalandokra, és nem képes egész hétvégén otthon ülni.

A Bika viszont rendkívül makacs, és nem viseli el, ha valaki meg akarja változtatni a véleményét, még akkor se, ha a másiknak igaza van.

Amikor ők egymásba szeretnek, senkitől sem fogadnak el tanácsot, noha szükségük lenne rá. A szakítást is eltérő módon próbálják kezelni.

Míg a Kos hajlamos szép lassan eltűnni a párja életéből, mert nem szereti a konfliktusokat, addig a Bika követeli a magyarázatot, mert addig nem tudja lezárni a dolgokat, míg nincs tisztában minden részlettel. Ezért aztán a szakítás náluk hónapokig is elhúzódik.

2/6. Az Ikrek és a Bak

Amikor a nagy szabadságvággyal rendelkező Ikrek és a mindent előre megtervező bak egymásra találnak, az ellentétek csak még inkább felerősödnek. Az Ikreknek ugyanis kellenek a spontán programok, a baráti események és az önfeledt szórakozás, de a bakok csak akkor nyugodtak, ha mindig mindent előre tudnak.

Kevés olyan programot tudnak összehozni, ami mindkettejük számára izgalmas, ezért gyakran kapják magukat azon, hogy vitatkoznak.

Míg a Bak szeretne 10 perccel előbb megérkezni az étterembe, addig az ikreknél nem ritka, hogy inkább kihagyná a vacsorát, és elmenne meginni valamit egy bárba. Annyira ellentétesek egymással, hogy ritkán tudnak dűlőre jutni.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást