Nem elcsépelt randi ötletek Valentin napra

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Nem elcsépelt randi ötletek Valentin napra

Kép forrása: refinery29.com

Idén te is kicsit tartalmasabb programra vágysz, mint a hagyományos vacsora, vagy az otthonülős, filmnézős este? Persze, ezekkel sincsen semmi gond, de ha szeretnéd felpörgetni a Valentin napot, akkor nézzünk néhány izgalmas ötletet!

A második első randi Kép forrása: fabmood.com

Ha olyat szeretnétek Valentin napra, ami nem csak személyre szóló, hanem garantáltan egyedi is, akkor ismételjétek meg az első randevútokat! Akkor is, ha az vicces, vagy éppen cikis volt, most már egész biztosan teljesen más lesz.

Mivel nosztalgiázni fogtok, és már teljesen más a kapcsolatotok, mint annak idején, egész biztosan jól fogjátok érezni magatokat. Ráadásul így kiváló alkalom nyílik számotokra, hogy átbeszéljétek a szerelmeteket, a kapcsolatotok alakulását, hogy mi minden változott, és mi köt össze titeket.

Kell ennél jobb program Valentin napra?

Persze most nem egy klasszikus klubra gondolunk, ahova bármelyik hétvégén lefuthattok, hanem valódi táncparkettre. Randevúnak is igazán tökéletes, ha részt vesztek egy társastánc tanfolyamon, vagy akár egy egyszeri oktatáson.

Ha úgy véled, erre nem igazán lesz vevő a partnered, még mindig elmehettek egy olyan helyre, ahol élőzene szól. Az ilyen bárokban rendszerint vannak olyan vendégek, akiknek lételemük a tánc, esetleg onnan származnak, ahonnan maga a stílus. Így egész biztos, hogy nem fog éjfélig kongani a parkett, és az is garantált, hogy a csábító ritmusok titeket is elragadnak majd.

 

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra

Tündököljön otthonod is a legjobb formájában!