Stílus / Divat

10 sikkes mód, ahogyan a sálat viselheted

Át a válladon

A nagyméretű sálak előnye, hogy egyszerűen csak átdobhatod őket a válladon, és mégis stílusos marad az összhatás. Ez a megoldás leginkább a szövetkabátokkal együtt mutat jól!

 

Csak egy öv kell

Azoknak, akik nem szeretik a klasszikus megoldásokat: válassz egy nagy takarósálat, kösd a nyakadba, és egy övvel rögzítsd a derekadhoz, lehetőleg a kabát alá!

 

Kösd meg!

A sálat akár meg is csomózhatod a nyakadban, így biztosan nem fogsz fázni, és ráadásul jól passzol így a vékonyabb kabátok mellé!

 

Klasszikus megkötött

Az örök klasszikus, ami sosem megy ki a divatból: és a pufikabáttól kezdve a ballonkabátig mindenhez jól illik, és másodpercek alatt kész is.

 

Egy új kedvenc

A csősál előnye, hogy csak felkapod magadra, és már kész is vagy, ráadásul egy kis újdonságot visz a hétköznapi szettekbe. 

 

A cikk a következő oldalon folytatódik. Kattints ide a lapozáshoz >>

Elő a selyemmel

A selyemsál inkább a napsütéses őszi napokra ideális választás, hiszen nagyon elegáns és kifinomult megjelenést kölcsönöz viselőjének, de tény, hogy nem a legmelegebb. A legjobb, ha egyszerűen csak megkötöd a nyakadban, és már mehetsz is!

 

Duplázd meg!

Egy elegáns ötlet a fázósoknak: két sál egymással kombinálva nem csak melegít, de még menőn is mutat!

 

Ne feledd a körsálat

A körsál a csősál visszafogottabb testvére, és általában nem is melegít kellően, mert a nyakat kevésbé védi. De a melegebb őszi napokra igazán stílusos választás lehet!

 

Háromszögbe fogva

A háromszöget idéző fazonban megkötött sál a lezserebb stílus kedvelőinek nagyon jól áll, ráadásul a mellkast is melegíti.

 

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást