Szerelem / Szex

„Életem legkínosabb pillanata”: 10 igaz, ciki szex-sztori

„Életem legkínosabb pillanata”: 10 igaz, ciki szex-sztori

1. Petronella, 23 – Igéző szemek

A sporttáborban egyedül maradtunk az akkori barátommal edzés után a tornateremben és misszionárius pózban adtunk az élvezeteknek. Éppen előrehajtottam a fejem, mikor ő kihúzta és szemen élvezett. Mikor félvakon botorkáltam zsebkendőért és megtöröltem az arcom, az első dolog amit láttam, az edzőm dühös arca volt.

2. Ákos 28 – Szülinapi meglepetés

A születésnapom volt és vacsora után a családommal és a barátnőmmel leültünk megnézni a kedvenc filmem. Kicsit furcsállottam, hogy nem kaptam tortát, de volt sok másféle süti így nem nagyon érdekelt. A szüleim és a húgom elmentek lefeküdni, mi pedig a barátnőmmel elkezdtünk szexelni. Éppen kiskifli-nagykifli pozícióban voltunk, mikor arra lettem figyelmes, hogy kivilágosodik a szoba. Apám, anyám és a húgom jöttek a gyertyával teli tortával, a happy birthdayt énekelve. Miközben én tövig a barátnőmben voltam.

3. Zsiga, 19 – Veszélyes vizeken

A barátnőmmel a zuhanyzóban csináltuk: ő a falhoz lapult, én pedig hátulról dolgoztam. Az egyik lökés előtt azonban pozíciót váltott, aminek eredményeképpen teljes erővel a csempézett falnak mentem a „faltörő kosommal”. Üvöltöttem a fájdalomtól, a péniszem egy hétig lila volt, azt hittem, sosem leszek képes többé használni.

4. Tilda, 30 – Lágy ágy

Az exemék nyaralójában voltunk és a szenvedélyes hancúr következtében óriási robajjal szétesett alattunk az ágy. A szülei lélekszakadva rohantak fel azt hitták, valaki leesett valahonnan, mi pedig szégyenkezve takargattuk magunkat a lepedővel. Szerencsére tudtunk nevetni a helyzeten.

1 2 3

1 hozzászólás

  • Avatar
    Baranyai György
    2021.01.05., 16:22

    Azta! Mik vannak?

    Válasz

Írj egy hozzászólást