4 biztos jel, amiből tudhatod, hogy komolyan tervez veled

4 biztos jel, amiből tudhatod, hogy komolyan tervez veled

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 4 biztos jel, amiből tudhatod, hogy komolyan tervez veled

Megesett már veled, hogy nem tudtad eldönteni, a randipartnered vajon tényleg komolyan tervez-e veled, vagy csak kalandot keres? Most megkérdeztünk egy magyar férfit, szerinte melyek azok a jelek, amelyekből egyértelművé válik, hogy a pasi hosszú távú kapcsolatot keres!

Gábor (32) másfél éve él kapcsolatban barátnőjével, de ezt megelőzően elég hosszú ideig kereste az Igazit, és jó néhány randiban volt része. Ennek kapcsán elég sok tapasztalata van az ismerkedés terén, cikkünk kedvéért pedig megosztotta velünk, miből tudhatod, hogy egy férfi komolyan gondolja veled.

Folyamatos kontakt

„Szerintem az elsőszámú jel, hogy folyamatosan keres, és nem hagyja, hogy megakadjon a beszélgetés. Én akárhányszor ismerkedtem valakivel, aki tényleg érdekelt, még a leghülyébb indokokkal is ráírtam, csak hogy beszélgessünk. És biztos, hogy nem reagáltam mindössze annyit az üzenetére, hogy ‘🙂’, hanem igyekeztem, hogy folyamatosan legyen téma. Még akkor is, ha munkában voltam, és ezer dolgom volt közben.”

Exek és régi szerelmek

Szerinte ilyenkor a férfiak arra is biztosan rákérdeznek, hogy van-e esetleg valaki más is a képben, aki lecsaphat téged a kezükről, na meg persze arra is, hogy milyen a viszonyod az exeddel. „Ha csak szórakozni akar, nem fogja különösebben izgatni, hogy mi van az exeddel.

Máskülönben viszont nagyon is tudni akarja, hogy tartjátok-e a kapcsolatot, és vannak-e még esetleg érzelmeid iránta.

A másik jel, hogy ilyenkor a pasi a korábbi laza kapcsolatainak búcsút int. Nekem is volt egy-két olyan női ismerősöm, akikkel néha találkoztunk, összejöttünk, együtt aludtunk, mert amúgy egyikőnk sem akart a másiktól többet. Amikor viszont megismertem a jelenlegi barátnőmet, velük is megszakítottam a kapcsolatot. Tudtam, hogy csak gondot okoznának később kettőnk között ezek a régi női ismerősök, és nem akartam kockáztatni.”

VIDEO Halak csillagjegyűként ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»