7 frizuratipp a szeles napokra: így biztosan nem kócolódik össze a hajad

7 frizuratipp a szeles napokra: így biztosan nem kócolódik össze a hajad

Címlap / Stílus / Haj / 7 frizuratipp a szeles napokra: így biztosan nem kócolódik össze a hajad

1/7. Dupla francia fonás

A francia fonás mindig szuper választás a szeles napokra, de ha biztosra akarsz menni, válaszd a dupla verzióját! Ennek lényege, hogy nem egyetlen tincsbe fogod az összes hajad, hanem kettőbe, így a szél biztosan nem tudja össze-vissza fújni a rövidebb hajszálakat. A képen látható haj például kifejezetten nőies, játékos. Nem csak a tarkódnál, hanem akár a hajad végénél is összefoghatod hajgumival, így még az esti fésülködés is sokkal egyszerűbb lesz.

 

2/7. Tripla konty

Ez a frizura inkább azoknak való, akik már profibbak a fonatok elkészítésében, de ezért a végeredményt tényleg megéri gyakorolni! A tripla francia fonással készített haj lényege, hogy fent összefogja a tincseket, majd egy kontyban köti meg őket, így a szél kevésbé kócolja a frizurádat. A hajad többi részét akár kibontva is hagyhatod (már ha nem annyira szeles az idő), vagy egy újabb kontyban összefogadhatod a tarkódnál.

 

3/7. Elegáns hatású konty

A francia fonás után a konty az egyik legjobb választás, ha szélálló frizurát szeretnél, ami ráadásul egész nap kitart. Ha pedig nem érnéd be az átlagos fazonokkal, a sztárok egyik kedvencét érdemes kipróbálnod. Ennek lényege, hogy itt-ott kilógnak a hajtincsek a kontyból, így megbolondítják egy kicsit az összképet, de mégis erős tartást biztosítanak. 

 

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást