Szerelem / Párkapcsolat / Szex

10 férfit kérdeztünk, miért léptek félre – 10 különböző okot mondtak

Sokan vallják, hogy az emberiség nem monogámiára termett, főleg a férfiak. Elvégre a hímeknek az állatvilágban is az a dolguk, hogy minél több nőstényt megtermékenyítsenek, biztosítva a fajfenntartást. Valóban ez lenne az oka a férfiak félrelépésének? Szinte mindenkit csaltak már meg és szinte mindenki csalta már meg a párját – nemtől függetlenül – akár egy hosszú affér volt, akár csak egy részeg csókolózás, akár mindössze egy ártatlannak tűnő csetes flörtölés. Tíz férfit kérdeztünk, mik voltak az ő okaik a félrelépésre.

Balázs (27): Fiatal voltam és hülye

A fiúkkal buliztunk és elkezdett velem szemezni egy szép lány, én pedig részegen csókolóztam vele. Lelkiismeretfurdalásom volt, ezért másnap bevallottam a barátnőmnek, aki kiborult, de pár hét alatt túljutottunk rajta. Azóta sem csaltam meg senkit. 

Norbi (24): Nem bírok magammal

Már több volt barátnőmtől megkaptam, hogy nem vagyok jó partner, mert nem bírok a véremmel és ez sajnos így van. Nem tudok hosszú távon monogám maradni, ha egy csinos csaj érdeklődést mutat, én nem fogom visszautasítani azért, mert éppen nem vagyok szingli. 

Bence (32): Szeretek vadászni

Bármilyen jól is indul egy kapcsolat valakivel, egy idő után elvész a varázs, én pedig szeretek vadászni, szeretem az izgalmat. Egy szeretőnél sosincs az, hogy fáradt, vagy fáj a feje, minden találkozás szuper szexszel végződik. 

Ákos (38): Érzelmileg léptem félre

Szexuálisan sosem csaltam meg senkit, de volt egy hosszú kapcsolatom, amit nagyon nehezen tudtam lezárni és akkor már érzelmileg egy másik lányhoz vonzódtam hónapok óta. Én ezt megcsalásnak éreztem és sok álmatlan éjszakám volt miatta, de jól döntöttem, mert a következő lány végül a feleségem lett. 

nd3000/depositphotos.com

Karesz (36): Gyerek után elmaradt a szex

Miután megszületett a kislányunk, nagyon sokáig nem volt köztünk intimitás a feleségemmel, és utána is csak havonta kb. egyszer, azt is mindig én kezdeményeztem. Azóta is úgy érzem, mintha részéről ez egy olyan dolog lenne, amit le akar tudni, mert mindig fáradt. Én ezt megértem és még mindig szeretem őt, de azóta a szexet „megoldom máshol”. 

Pali (19): Bosszúból

Az első barátnőmmel 15 évesen jöttünk össze és mi voltunk a gimi álompárja. Sokkolt, amikor kiderült, hogy összejött mással a hátam mögött, ráadásul a haverjaimtól tudtam meg, az egész iskola rajtam nevetett. Azóta volt pár kapcsolatom, de mindenkit megcsaltam, gondolom tudat alatt rajta állok bosszút. 

Mátyás (33): Megbántam

Tudom, hogy ez nem kifogás, de éppen rossz passzban volt a kapcsolatunk a menyasszonyommal és a munkában sem mentek jól a dolgok, ezért mikor az egyik exem rámírt, elkezdtünk szexcsetelni és végül megbeszéltünk egy légyottot. Utána szörnyű volt, utáltam magam, amiért pár perc gyönyörért hűtlen voltam ahhoz, akit szeretek. Sosem mondtam el neki, de magamnak jó lecke volt, hogy ilyen soha többet ne forduljon elő.

Peti (23): Nem bírtam a távkapcsolatot

A barátnőm külföldre ment tanulni és az első évben még „jól viselkedtem”, de – főleg a haverok nyomására – később már nem utasítottam vissza, ha egy lány közeledett hozzám. Sajnos a távkapcsolat nem működött, kihunytak az érzelmek, szerintem nem csak a kalandjaim miatt. Soha többet nem megyek bele távkapcsolatba, egyszerűen nem működik. 

[email protected]/depositphotos.com

András (44): Fizetek a szexért

Húsz éve vagyok házas, a mai napig imádom a feleségem, de nyilván a szexuális életünk már nem túl izgalmas. Ezért rendelek olykor escort lányokat és velük kiélem azokat a szexuális fantáziákat, amiket a feleségemtől sosem kérnék és nem is mertem volna kérni. A házasságunk ennek ellenére – vagy pont emiatt – kifejezetten jó és kiegyensúlyozott, tudom, hogy együtt fogunk megöregedni. 

Zoltán (25): Szebb nőre cseréltem, de újra összejöttünk

Pár éve voltam együtt a barátnőmmel, mikor elkezdett félreérthetetlen jeleket küldeni egy gyönyörűszép lány, akibe anno tiniként őrülten bele voltam zúgva. Nem bírtam magammal, először titokban találkozgattunk, aztán színt vallottam és felvállaltam az új kapcsolatot. A barátnőm kiakadt és fél éven keresztül pasizott összevissza, majd mikor nekem kifújt nyolc hónap után a nagy fellángolásom, újra összejöttünk és azóta is jól megvagyunk, immár négy éve. 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást