11 gyógyító kristály és hatásai

Fischer Anna
Írta: ,
11 gyógyító kristály és hatásai
A kristályoknak, köveknek már ősidők óta gyógyító hatást tulajdonítanak. Van aki hisz ezek erejében és van aki nem. Egy biztos: a kristályok gyönyörűek, így mivel ártani biztosan nem ártanak, ezért nyugodtan készíttessünk ékszereket belőlük, és soha nem árthat megtudni, hogy még mire lehetnek jók az életben.
Akvamarin
Halványkék, esetleg szürkés árnyalatú kő. Megromlott kapcsolatok, egyes személyekkel szemben kialakult gátak leküzdésében segítheti viselőjét. Ugyanígy ajánlják még tájékozódási problémákkal küzdőknek is.
Betegségek közül jó hatással van az emésztési problémákra, a csontok, fogak épségének megőrzésére és az immunrendszer erősítésére.
Rózsaszín turmalin

Élénk pink, kicsit lilás színű, csiszolás után erős csillogással rendelkező gyönyörű kristály. Akkor viseljünk ilyen kővel díszített ékszert, ha szeretnénk a negatív gondolatokat távol tartani, inkább a pozitív eseményekre szeretnénk koncentrálni az életben.


Segít abban, hogy életünket rendszerezettebbé, átláthatóbbá tegyük, ezáltal pedig mi is kiegyensúlyozottabbak lehessünk.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba