10 mondat, amit egy férfi sem akar a barátnője szájából hallani

10 mondat, amit egy férfi sem akar a barátnője szájából hallani

Címlap / Szerelem / 10 mondat, amit egy férfi sem akar a barátnője szájából hallani

Nem kell a segítséged

Az önállóság dicséretes és a férfiak többnyire értékelik is ha egy nő talpraesett, azonban ezt ilyen formában kommunikálni elég nyers. Az, hogy felajánlja a segítségét egy olyan dologban, amit egyedül is képes vagy megoldani, nem azt jelenti, hogy elesettnek lát, hanem tényleg csak segíteni akar, hiszen egy csapat vagytok.

Nem kell más, csak mi ketten

 Az előző gondolatmenetet folytatva, a másik véglet sem jó, mert ha csak a kapcsolatod által határozod meg magad, az túl nagy nyomást helyez rá. Remek, ha jól működtök együtt, de külön is funkcionálnod kell, saját szociális élettel, hobbikkal és barátokkal.

Nem szeretem a barátaidat

Nem kell minden kocsmázásra elkísérned és jópofát vágnod a fiúk disznóvicceihez, de ha állandóan azt hallja, hogy az összes barátjáról lesújtó véleménnyel vagy, az le fogja lombozni. Jó eséllyel ő sincs oda minden barátnődért, ez teljesen természetes és nem kell folyton emlékeztetni rá a másikat.

Nekem minegy, hova megyünk enni

Dehogyis nem mindegy! Nyugodtan mondd meg neki, mihez van kedved, a fiúk utálják, ha a lány nem mond semmit, majd húzza a száját mert nem tetszik neki a hely.

atercorv.gmail.com/depositphotos.com

Nagy a fenekem ebben a ruhában?

Ez a kérdés minden fiú rémálma. Hacsak nem stylist vagy divattervező a párod, ne kínozd ilyenekkel. Ha van olyan ruhadarabod ami nem tetszik neki, úgyis mondani fogja, de akkor is maximum az lesz a gondja, hogy túl feltűnő vagy kivágott a ruhád, sosem a feneked mérete benne. Különben is, mindenki öltözzön abba, amiben jól érzi magát.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást