Kék, zöld, pink: hódítanak a színes frizurák – Mutatjuk, hogyan hordd őket!

Kék, zöld, pink: hódítanak a színes frizurák – Mutatjuk, hogyan hordd őket!

Címlap / Stílus / Haj / Kék, zöld, pink: hódítanak a színes frizurák – Mutatjuk, hogyan hordd őket!

A színes frizurákat sem 2019-ben találták fel, de idén hatalmas hódításnak indultak. Ezen a nyáron biztos, hogy nem csak a fesztiválokon találkozol színes tincsekkel, és ha a szezonra szívesen viselnél vidám, vagány és különleges frizurát anélkül, hogy tartósan megváltoztatnád a megjelenésedet, a kimosható festékek neked is szuper lehetőségeket kínálnak.

A szupernőies pink

Ha azt gondoltad, hogy a rózsaszín sörény csak a játékpóniknak áll jól, akkor itt az ideje, hogy átértékeld ezt az állításodat. A közösségi oldalaktól kezdve a kifutókon át mindenhol tucatjával látni a bizonyítékot arra, hogy egy jól megválasztott, pasztell pink árnyalat nőies és mégis vagány lehet.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Idén egyértelműen a szőkébe belemosott rozéarany szín, valamint a szőke-pink ombre a legnagyobb trend, de mivel ez a nagyon halovány árnyalat tényleg csak szinte fehérre szőkített hajon mutatja meg magát, sötétebb alaphajszínen érdemes inkább violába hajló rózsaszínt választani.

A vagány kék

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Akárcsak a pink, a kék esetében is igaz, hogy a pasztell, alig látszó jégkék szín szuper trendinek számít mostanában, de a sötétebb hajra érdemes határozottabb árnyalatot választani.

Ha mégis a pasztell színeket részesíted előnyben, akkor próbáld ki a hamvas farmerkéket, ombre átmenettel – ha igazán különleges, vagány hajszínt szeretnél, ami kicsit megidézi a punkosabb vonalat, mégis jól hordható, akkor a kék lesz a te színed!

Igazán bevállalósaknak: zöld

Miközben a színes frizurák olyan gyakoriak lesznek idén, hogy néhány pink tincs látványán valószínűleg már senki nem fog fennakadni, a zöld még így is egy igazán merész árnyalat, amit tényleg csak annak érdemes bevállalni, aki tudja is hordani.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Kylie Jenner is többször jelent meg mentazöld hajjal, márpedig ha valaki, akkor ő tényleg bármit képes divatba hozni. Nekünk egyébként a smaragdzöld hajkorona is bejön, de ha valaki kevésbé szeretné elkötelezni magát a zöld szín mellett, akkor annak érdemes a zöld highlighttal tenni egy próbát.

A simulékony lila

A lila és árnyalatai szintén nagyon népszerűek lesznek, hiszen minden szem- és bőrszínhez passzolnak, ráadásul te döntheted el, hogy mennyire szeretnél feltűnő végeredményt.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

A csokoládébarna hajba olvadó halványlila highlight például szinte észrevétlen, mégis volument és egy csipet vagányságot ad a hajadnak, de a sötétebb, vibrálóbb szín jóval feltűnőbb, a szőke hajra rámosott, halványabb lila pedig tökéletesen illik a pasztell-divatba, és biztosan a fesztiválok egyik kedvence lesz.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást