Életmód / Ezotéria

Mi a vonzó benned az ellenkező nem szerint? Horoszkópod elárulja!

A személyiséged, a megjelenésed, az aki vagy: összességében tesznek vonzóvá, mégis lehet néhány dolog, ami már elsőre is megragadja potenciális partnereid figyelmét, és azonnal vonzóvá tesz a szemükben. De mik is ezek a tulajdonságaid? A horoszkópodból kiderülhet!

Kos

Nem kell kétszer szólni neked, ha egy kis kalandról van szó, azonnal benne vagy mindenben, spontán és lendületes típus vagy, akinek az energiája a környezetére is ráragad.

Ez a vidámság és energia pedig olyan emberré tesz, akinek jó a környezetében tartózkodni, és aki azt az üzenetet közvetíti magáról, hogy egy kapcsolatban is csupa izgalom lenne vele az élet.

 

Bika

Igazi hűséges, megbízható típus vagy, aki ha egyszer elkötelezi magát valaki mellett, akkor a végsőkig kitart mellette.

Ez ugyanakkor nem jelenti azt, hogy könnyen adnád magadat: meg kell dolgozni azért, hogy valakit a bizalmi körödbe helyezz.

Az érted rajongók így úgy érezhetik, hogy valami igazán különleges, de csak kevesek által megszerezhető érték közelébe kerültek.

 

Ikrek

A szavak mestere vagy, aki tudja, hogy kinek, mikor és mit kell mondania, attól függően, hogy megnevettetni szeretnéd, esetleg vigasztalnád, vagy meggyőznéd arról, hogy komolyan lehet számolni veled.

Mindenki azonnal biztonságban és otthonosan érzi magát veled, mintha régi ismerősök lennétek, ráadásul az a szociális kör, ami körülötted kialakult, szintén vonzóvá tesz: mindenki szeretné a társaság középpontjának figyelmét!

 

Rák

Értékes tulajdonságok birtokában vagy, és ezt tudod is, mégis rendkívüli szerénységgel kezeled a helyzetet.

A barátságosságod, közvetlenséged és szerénységed az, ami azonnal szimpatikussá és vonzóvá tesz, így mások is könnyen feloldódnak a közeledben.

Te lehetsz az az ember, akinek az ellenkező nem olyasmit is el tud mondani, amiről esetleg még senki mással nem beszélt, így egy egészen új minőségű kapcsolat reményét ígéred.

Olvastad már?  Ki keres jobban? Ebben a korosztályban a legnagyobb a különbség a nemek között

 

Oroszlán

Fontos számodra a megjelenésed, szeretsz jól kinézni, és szereted, ha ezt mások is észre veszik.

Így a külsőd lehet az első, ami azonnal vonzalmat ébreszt, ami felkelti a figyelmet, de a személyiséged is kell ahhoz, hogy a vonzás fennmaradjon: szenvedélyességed, önbizalmad, az, hogy látszik, hogy ki vagy békülve önmagaddal, mások szemében is izgalmassá és kívánatossá tesz.

 

Szűz

Megértéssel és türelemmel fordulsz a környezetedhez, nyitottság és harmónia sugárzik belőled, ez pedig megnyugtatóan hat a környezetedre.

Veled nem nehéz elképzelni egy összebújós, takaró alatt kávézó vasárnap reggelt, olyan személy benyomását kelted, aki mellett jó lesz felébredni, és biztonságban, békében telnek majd a mindennapok.

Aki csak a közeledbe kerül, szinte biztos, hogy legalábbis elképzeli, milyen lehet veled egy hosszú távú kapcsolat.

 

Mérleg

A Mérlegeket a legszebb jegynek tartják, de vonzó külsejük mellett a gyors észjárás, a finom humor az, ami kiemeli őket a tömegből.

A külső és a belső tökéletes harmóniában áll, így olyan ember vagy, akit azonnal észrevesznek, és amikor beszélgetni kezdenek vele, még többet akarnak megtudni róla.

Nem próbálod görcsösen felkelteni a másik nem érdeklődését, finom eleganciád úgyis megteszi ezt, anélkül, hogy neked próbálkoznod kellene.

 

Skorpió

Szinte izzik körülötted a levegő, annyi benned a szexuális energia és a szenvedély, és ezt a másik nem képviselői is azonnal észre veszik.

Lehet, hogy te úgy éled meg, hogy csak egy átlagos hétköznapon mész keresztül, vagy éppen nem is vagy a legjobb formádban, de a kisugárzásod ekkor is elárul: akik éppen párt keresnek, azok azonnal meg fogják érezni, hogy milyen erők szunnyadnak benned.

Olvastad már?  5 apró trükk, amivel már az első randin garantáltan az ujjad köré csavarod

 

Nyilas

Fontos számodra a szabadságod, a függetlenséged, ezért nem adod könnyen magadat, és bár nagyon tudsz szeretni, te biztos, hogy egy kapcsolatban sem fogod feláldozni az önálló életedet, személyiségedet.

Mindez egy kicsit elérhetetlenné, izgalmassá, megfoghatatlanná tesz, amit pedig nem könnyű megszerezni, arra mindig többen vágyakoznak – a te szexepiled is ebben rejlik.

 

Bak

Nyugodt és kiegyensúlyozott vagy, aki nem keresi a drámát, ellenben mindig körbeleng egyfajta derű és szellemesség, keresed az alkalmat egy jó nevetésre, vagy arra, hogy élvezd az élet egyszerű örömeit.

Ez a fajta vidámság és pozitív gondolkodásmód pedig mások szemében is vonzóvá tesz, az emberek úgy érzik, veled minden egyszerűbben és boldogabban megy majd a maga útján.

 

Vízöntő

Az a típus vagy, aki gyorsan a társaság középpontjába kerül, mert mindig van mondanivalója.

Ez nem változik akkor sem, ha négyszemközt maradsz valakivel, a bizalom szinte azonnal kialakul, és gyorsan olyasmire terelődik a szó, amiről a másik szívesen beszél.

Ösztönösen megérzed, hogy mi az, ami érdekli az embereket, így gyorsan eléred, hogy több időt akarjanak veled tölteni, és jobban meg akarjanak ismerni téged.

 

Halak

Nincs olyan társaság, amiben te ne tudnád jól érezni magadat, mindenkivel megtalálod a közös hangot, miközben nem veszíted el a saját személyiségedet.

Éppen az tesz ennyire vonzóvá, hogy mindenki úgy érzi melletted, hogy különleges helyzetben van, és szívesen mutat be a barátainak, ismerőseinek is, mert tudja, hogy ők is jól fogják érezni magukat a környezetedben.

 

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK